Follow us

Είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβριο; Η Δανάη Μπάρκα προτείνει το χρώμα που θα σε κάνει να εντυπωσιάσεις

Το σύνολο της είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο τον Σεπτέμβριο

Η Δανάη Μπάρκα προτείνει το πιο girly και αέρινο φόρεμα για να φορέσεις σε μία βάφτιση αυτή την εποχή Instagram

Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα η εποχή όπου λαμβάνουμε τα περισσότερα προσκλητήρια για γάμους και βαφτίσεις από γνωστούς, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες, λίγο όμως μετά την επίσημη λήξη του καλοκαιριού, τον Σεπτέμβριο, οι δεξιώσεις και οι τελετές συνεχίζονται. Κάθε μυστήριο και κάθε δεξίωση του Σεπτεμβρίου είναι μία ξεχωριστή περίσταση και ένα διαφορετικού στιλ dress code απαιτείται από εμάς από εκείνο που θα διαλέγαμε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Την εποχή του Σεπτεμβρίου, μπορεί να μοιάζει ελαφρώς δυσκολότερη η επιλογή του outfit μας λόγω της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε, η αλήθεια όμως είναι ότι το ότι μπορούμε να συνδυάσουμε κάποια από τα καλοκαιρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας δίνοντας τους εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα, κάτι που μας προσφέρει περισσότερες επιλογές. Μία επιλογή μας είναι το να διαλέξουμε ένα φόρεμα που ανταποκρίνεται στιλιστικά και στις δύο εποχές. Οι επιλογές μας σε χρώματα για το look μας είναι πολλές καθώς τα έντονα χρώματα ταιριάζουν ιδανικά και στην εποχή του Σεπτεμβρίου ενώ ένα look ή φόρεμα σε bold απόχρωση, με τη σωστή στιλιστική προσέγγιση, μπορεί να αναδείξει υπέροχα το μαύρισμα που αποκτήσαμε το καλοκαίρι.

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε το παρών σε έναν καλοκαιρινό γάμο όμως μας ενέπνευσε για ένα stylish και κομψό σύνολο εάν είμαστε καλεσμένες σε έναν γάμο (ή και μία βάφτιση) τον Σεπτέμβριο. Η παρουσιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα mini off shoulder φόρεμα με midi μανίκια σε έντονο κόκκινο χρώμα. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δες την εμφάνισή της

Φόρεμα μακρύ Off-the-shoulder, Mango

Σεμιζιέ φόρεμα με κέντημα, Zara

Φόρεμα με εβαζέ κάτω μέρος, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ