Follow us

5 φούστες από την Η&Μ που είναι ιδανικές για αυτή την εποχή και για τον Σεπτέμβριο

Οι φούστες που θα ανανεώσουν την καλοκαιρινή αλλά και φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα

Τα νέα σχέδια σε εσπαντρίγιες που θα ανανεώσουν τα καλοκαιρινά looks σου Splash News / Ideal Images

Μπορεί τα παντελόνια να είναι η go to επιλογή μας τις περισσότερες ημέρες της καθημερινότητας μας, η αλήθεια όμως είναι πως οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούμε να έχουμε στο μυαλό μας, και στην γκαρνταρόμπα μας, σύνολα με φούστες έτσι ώστε κάποιες ημέρες και σε συγκεκριμένες περιστάσεις να μπορούμε να δημιουργούμε θηλυκά looks που ταυτόχρονα θα αρμόζουν στο στιλ μας, στην περίσταση όπως και στην εποχή. Η γκάμα επιλογών μας σε φούστες που μπορούμε να φορέσουμε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι μεγάλη τόσο σε χρώματα και μοτίβα όσο και σε υφάσματα και υφές αλλά και γραμμές.

Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο είναι ευκολότερο να συνδυάσουμε μία φούστα με επιτυχία και στιλιστική ασφάλεια καθώς αυτό το οποίο έχουμε κυρίως να επιλέξουμε είναι το κατάλληλο top και ένα ελαφρύ πανωφόρι. Cardigans, blazers, jackets, πουκάμισα όπως και tops είναι κάποιες από τις επιλογές μας. Mini, midi και maxi φούστες μπορούν να μας εξυπηρετήσουν στο να δημιουργήσουμε θηλυκά σύνολα. Μία maxi φούστα όμως είναι μία ιδανική επιλογή για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο έτσι ώστε να μπορούμε να δημιουργήσουμε κομψά και girly outfits με μεγαλύτερη ευκολία.

Στη συλλογή παρακάτω θα βρεις τις 5 φούστες που ξεχωρίσαμε από τη νέα συλλογή της Η&Μ για να αναβαθμίσεις τις καλοκαιρινές και τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου.

Οι φούστες από την Η&Μ

Πλισέ φούστα, H&M

Φούστα με σφηκοφωλιά στη μέση, H&M

Μάξι φούστα, H&M

Φούστα από κρεπ βισκόζη, H&M

Τζιν φούστα Feather Soft, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ