Follow us

Εάν λατρεύεις το στιλ των αδερφών Olsen, αξίζει να ακολουθήσεις αυτές τις κομψές Δανέζες αδερφές στο Instagram

Εάν αγαπάς το minimal στιλ, αυτές οι αδερφές θα γίνουν τα νέα σου style icons.

Olsen Splash News / Ideal Image

Εάν έχεις μεγαλώσει στα 90s και 00s, σίγουρα γνωρίζεις τη Mary-Kate Olsen και την Ashley Olsen, τις δίδυμες αδερφές που ξεχώρισαν με τις ταινιές τους, και αργότερο με το προσωπικό στιλ τους. Ήταν τα δικά μας style icons και κάθε νέα τους εμφάνιση αποτελούσε πηγή έμπνευσης για τις περισσότερες από εμάς. Μας έκαναν να αγαπήσουμε το minimal style, αποδεικνύοντας πως η κομψότητα δεν θέλει ιδιαίτερη προσπάθεια.

Φτάνοντας στο σήμερα λοιπόν, υπάρχουν δύο νέες αδερφές που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram εάν αγαπάς τη minimal αισθητική. Ο λόγος για τις αδερφές Amalie και Cecilie Moosgaard Nielsen, οι οποίες είναι δίδυμες όπως οι Olsen και κατάγονται από τη Δανία. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μαζί ένα brand κοσμημάτων, τα οποία σχεδιάζουν οι ίδιες. Ο βασικότερος λόγος για να τις ακολουθήσεις στα social media όμως είναι το στιλ τους.

Ο τρόπος που επιλέγουν να ντύνονται οι δύο αδερφές είναι ένας τέλειος συνδυασμός μινιμαλισμού και ήσυχης πολυτέλειας, ενώ ένα scroll down στα προφίλ τους στο Instagram θα σε πείσει για κάτι σημαντικό. Αφενός πως είναι πολύ σημαντικό να δημιουργήσεις μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα που να αποτελείται από διαχρονικά κομμάτια όπως το τζιν, το κοστούμι, το λευκό πουκάμισο, οι μαύρες μπαλαρίνες και αφετέρου πως το minimal στιλ μπορεί να είναι πολύ ξεχωριστό και chic.

Κάπως το φθινόπωρο είναι ιδανική στιγμή για στιλιστική ανανέωση, εάν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση, ξεχωρίσαμε παρακάτω τα πιο κομψά looks των Amalie και Cecilie Moosgaard Nielsen που μπορείς να αντιγράψεις. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι πως σε πολλά από τα looks τους, φορούν κομμάτια που έχεις και εσύ στη συλλογή σου, ωστόσο θα βρεις διάφορα styling tips που μπορούν όντως να κάνουν τη διαφορά.

Τα outfits που θα σε εμπνεύσουν

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ