Follow us

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα φόρεσαν τα πιο κομψά μπικίνι σε έντονα χρώματα

Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα δημιούργησαν τα ιδανικά beach looks για τις διακοπές.

MissBloom TEAM
Η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα NDP Photo Agency

Η στιγμή που περιμέναμε όλο τον χειμώνα, δηλαδή οι καλοκαιρινές διακοπές έχει έρθει και εμείς ανυπομονούμε για τη στιγμή που θα τοποθετήσουμε στη βαλίτσα μας όλα τα μαγιό και τα beachwear κομμάτια που θα χρειαστούμε στο νησί. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι να κάνεις μία αγορά της τελευταίας στιγμής σε μπικίνι, η πρόσφατη εμφάνιση που έκαναν η Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα στην παραλία πρόκειται να σε εμπνεύσει.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο καλές φίλες περνούν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο. Στις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η Μαριέττα Χρουσαλά φαίνεται να φορά ένα μπικίνι σε έντονη ροζ απόχρωση που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Από την άλλη, η Καλομοίρα έχει επιλέξει να φορέσει ένα μπικίνι σε γαλάζια απόχρωση, το οποίο συνδύασε με mini φούστα στην ίδια απόχρωση, ψάθινο καπέλο και flat σανδάλια.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να αποκτήσεις ένα νέο μπικίνι, προτείνουμε να ακολουθήσεις το παράδειγμά τους και να επιλέξεις ένα μαγιό σε έντονο χρώμα. Φούξια, κόκκινο, γαλάζιο, κίτρινο. Οι επιλογές είναι πολλές και το σίγουρο είναι πως ένα μπικίνι σε χαρούμενη απόχρωση θα αναδείξει τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

μαριέττα χρουσαλά
Καλομοίρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ