Follow us

H Σταματίνα Τσιμτσιλή με εμπριμέ σορτς σε συναυλία στην Πάρο | Πώς θα υιοθετήσεις το look

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία βραδινή εμφάνιση στο νησί.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή απολαμβάνει οικογενειακές διακοπές στην Πάρο, στο νησί που περνάει σταθερά τα καλοκαίρια της εδώ και αρκετά χρόνια. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, ανεβάζει τακτικά στιγμιότυπα από τημ καθημερινότητα στο νησί με τα τρία της παιδιά, τους φίλους της, αλλά και τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Μάλιστα, μία από αυτές τις βραδιές το ζευγάρι είχε την ευκαιρία να απολαύσει ζωντανά τον Μανώλη Μητσιά σε συναυλία στο γραφικό χωριό Λεύκες.

Διαβάστε Επίσης

Στη φωτογραφία που ανέβασε η Τσιμτσιλή σε story στο Instagram ποζάρει μαζί με τον σπουδαίο Έλληνα καλλιτέχνη, τον γιο του Μίλτο Μητσιά, τη σύζυγό του, Μαρία Ελουίζα Σταβάρα- Μητσιά, και τον Θέμη Σοφό. Το στιγμιότυπο μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε και το look που επέλεξε για μια συναυλία στο νησί: συνδύασε ένα κοντό εμπριμέ σορτς σε κόκκινο και λευκό με ένα ανάλαφρο, ντραμπέ τοπ σε κόκκινο χρώμα, φλατ σανδάλια και statement χρυσά σκουλαρίκια.

Τα εμπριμέ σορτς ήταν ανάμεσα στα πιο δημοφιλή κομμάτια του φετινού καλοκαιριού που έδωσε προβάδισμα ως τάση στα έντομα μοτίβα. Η παρουσιάστρια το συνδύασε μ' ένα μονόχρωμο τοπ για να αναδείξει το υπέροχο σχέδιο στο σορτσάκι της, ενώ η προσθήκη ενός εντυπωσιακού κοσμήματος, όπως τα κρεμαστά σκουλαρίκια, ολοκληρώνουν ιδανικά μια βραδινή χαλαρή εμφάνιση στο νησί.

Δες την εμφάνιση

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τα σορτσάκια με τα οποία μπορείς να υιοθετήσεις το look

Βερμούδα με κέντημα, Zara.

Σορτς εμπριμέ με πιέτες Zoe Black, Helmi.

Εμπριμέ σορτς, Riska.

Εμπριμέ σορτς, Regalinas.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ