Follow us

10 κομμάτια που αξίζει να αγοράσεις τώρα και θα φορέσεις σίγουρα το φθινόπωρο

Ποιες αγορές για έκανε μία καλά ενημερωμένη fashionista.

Helmi Courtesy of Helmi

Σίγουρα αυτή την περίοδο, το μυαλό μας είναι επικεντρωμένο στις καλοκαιρινές διακοπές. Ωστόσο, ως fashion lovers έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε και να οραματιζόμαστε ποια κομμάτια θα προσθέσουμε στην φθινοπωρινή συλλογή μας, αλλά και με ποιους τρόπους θα ανανεώσουμε το ντύσιμό μας. Εάν ταυτίζεσαι με τα παραπάνω, έχουμε να σου προτείνουμε μία συμβουλή μόδας που ακολουθούν πιστά οι fashion experts. Αυτή την εποχή λοιπόν, επιλέγουν να κάνουν κάποιες προσθήκες στη γκαρνταρόμπα τους, οι οποίες θα τους φανούν πολύ χρήσιμες τόσο την τρέχουσα περίοδο όσο και το φθινόπωρο.

Για να σε βοηθήσουμε λοιπόν να δημιουργήσεις τη δική σου shopping list με κομμάτια που θα φορέσεις τώρα, αλλά και την επόμενη σεζόν επισκεφτήκαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα του ελληνικού brand που έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή των fashion lovers. Ο λόγος για τη Helmi, που για ακόμα μία χρονιά έχει καταφέρει να προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα ρούχα που θα φορέσει σε κάθε πιθανή περίσταση της ζωής της, και τα οποία συνδυάζουν άριστη ποιότητα και υψηλή αισθητική.

Κάναμε λοιπόν μερικά clicks στα new arrivals και ξεχωρίσμε τα εξής κομμάτια.

-1 Το go to φόρεμα: Είναι εκείνο το κομμάτι που φοράς κάθε φορά που θέλεις να δημιουργήσεις μία κομψή και προσεγμένη εμφάνιση χωρίς να χρειαστεί να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Προτείνουμε λοιπόν να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα άνετο φόρεμα, σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ, το οποίο θα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

-2 Η bermuda shorts: Πρόκειται για ένα από τα πιο κολακευτικά bottoms που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Είναι άνετα, πρακτικά, ενώ μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικό styling από το πρωί έως το βράδυ. Προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου μία bermuda shorts σε ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο, αλλά και σε μία πιο έντονη όπως το κόκκινο.

-3 Τα απαραίτητα κομμάτια σε animal prints: Τις τελευταίες σεζό, αυτά τα διαχρονικά μοτίβα που αποπνέουν δυναμισμό έχουν ξανά την τιμητική τους. Εάν θέλεις να επανπροσδιορίσεις τη σχέση σου με το leopard μοτίβο, προτείνουμε να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα φόρεμα και μία φούστα. Με αυτά τα κομμάτια, θα μπορέσεις να πειραματιστείς με το στιλ σου δημιουργώντας διαφορετικά looks για τη μεταβατική περίοδο.

-4 Η σατέν παντελόνα: Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι τι φορούν οι καλά ενημερωμένες fashionistas στις βραδινές εξόδους τους, η απάντηση είναι απλή. Μία σατέν παντελόνα πρόκειται να χαρίσει στις εμφανίσεις σου μία σοφιστικέ κομψότητα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Συνδύασέ την με ένα μαύρο εξώπλατο τοπ με βολάν για ένα ακόμα πιο stylish αποτέλετεσμα.

-5 Οι ολόσωμες φόρμες: Εκτός από το φόρεμα που είναι ένα από τα αγαπημένα μας one piece, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι ολόσωμες φόρμες. Σκέψου απλά εκείνες τις ημέρες που θέλεις να φορέσεις κάτι που συνδυάζει άνεση και φινέτσα χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Μία λινή ολόσωμη φόρμα ή μία σε ένα εντυπωσιακό μοτίβο είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι αυτή την περίοδο, αλλά και το φθινόπωρο.

Editor's Picks

Leopard φούστα Zoe Black Limited Collection Helmi

Αμάνικη εμπριμέ ολόσωμη φόρμα Zoe Black Limited Collection Helmi

Φόρεμα σε animal print Zoe Black Limited Collection Helmi

Λινή βερμούδα Zoe Black Limited Collection Helmi

Εξώπλατο τοπ με βολάν Zoe Black Limited Collection Helmi

Καρό ολόσωμη φόρμα Zoe Black Limited Collection Helmi

Βερμούδα σε μαύρη απόχρωση Zoe Black Limited Collection Helmi

Σατέν παντελόνι Zoe Black Limited Collection Helmi

Αμάνικο φόρεμα Zoe Black Limited Collection Helmi

Λινή ολόσωμη φόρμα Zoe Black Limited Collection Helmi

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr