Follow us

Τα παπούτσια από την Stradivarius που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την πιο "δύσκολη" τάση του φθινοπώρου

Τα αθλητικά παπούτσια με το πιο hot μοτίβο του φθινοπώρου.

Τα παπούτσια από την Stradivarius που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την πιο 'δύσκολη' τάση του φθινοπώρου Splash News / Ideal Images

Αν έχεις αρχίσει να ρίχνεις μια ματιά στις τάσεις που θα μας απασχολήσουν το φθινόπωρο του 2024, τότε ξέρεις ήδη ότι το animal print είναι το πιο hot μοτίβο της σεζόν. Φορέματα σε animal print, πουκάμισα, φούστες και τζάκετ διεκδικούν τον ρόλο των κομματιών που θα κάνουν στιλιστικό statement το φθινόπωρο και υπόσχονται bold εμφανίσεις. Όμως, το animal print δεν παύει να είναι ένα "δύσκολο" μοτίβο το οποίο τρομάζει πολλές γυναίκες αναφορικά με το styling του. Το μυστικό είναι, βεβαίως, να ξεκινήσεις από "μικρές δόσεις" animal μοτίβου στο look σου, αν δεν μπορείς να είσαι τόσο τολμηρή. Και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Stradivarius, υπόσχεται να σε βοηθήσει.

Τα αθλητικά παπούτσια που θα φοράς διαρκώς τον Σεπτέμβριο

Τα αθλητικά παπούτσια με animal print από τη συλλογή Stradivarius, σε μπεζ- καφέ με καφέ σόλα, διαθέτει λεπτομέρεια cow-print στη γλώσσα και στο πίσω μέρος. Το ζευγάρι αυτό είναι ιδανικό για casual sport εμφανίσεις στις οποίες μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με αθλητικά παντελόνια όσο και με τα τζιν σου. Θα μπορούσες ακόμα να τα συνδυάσεις με flared μίντι φούστες και t-shirt σε boho αισητικής ντύσιμο, αλλά και μ' ένα little blak dress για μια απογευματινή έξοδο.

Τα παπούτσια από την Stradivarius που θα σε βοηθήσουν να υιοθετήσεις την πιο "δύσκολη" τάση του φθινοπώρου
Αθλητικά παπούτσια με animal print, Stradivarius.

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ