Follow us

Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το τζιν που θα σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη

To mimimal look της Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη.

MissBloom TEAM
Η Σοφία Καρβέλα φόρεσε το τζιν που θα σε κάνει να δείχνεις ψηλότερη Instagram@thesofiakarvela

Επιστροφή στη Νέα Υόρκη για τη Σοφία Καρβέλα μετά τις διακοπές με την οικογένειά της στην Ελλάδα και στο Instagram έχει μοιραστεί ήδη τις πρώτες ιδέες για φθινοπωρινά looks. Στο πιο πρόσφατο ποστ της, η Καρβέλα κάνει ένα από τα πιο κλασικά looks που δεν λανθάνει ποτέ στιλιστικά: φόρεσε τζιν παντελόνι με tank top.

Συγκεκριμένα, συνδύασε ένα ψηλόμεσο flared leg τζιν μ' ένα μαύρο tank top και μαύρα πέδιλα. Στη μέση είχε προσθέσει μαύρη ζώνη και ολοκλήρωσε μ' ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου. Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: "Δεν είμαι τόσο ψηλή. Φταίει το τζιν!"

Πέρα από τη γωνία λήψης, που μπορεί να εξασφαλίζει στη Σοφία Καρβέλα εξτρά πόντους ύψους είναι και η γραμμή του τζιν παντελονιού που έχει επιλέξει που τη βοηθά. Τα ψηλόμεσα τζιν κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα και χαρίζουν πόντους, ενώ το flared τελείωμα δημιουργεί την τέλεια ισορροπία με τις καμπύλες και τον κορμό του σώματος. Η προσθήκη ενός πέδιλου- πλατφόρμα ή μιας ψηλής εσπαντρίγιας βοηθάει το αποτέλεσμα.

Η Καρβέλα αποκάλυψε σε σχόλιο ότι το τζιν που φοράει ανήκει στη συλλογή της Celine.

Δες το look

Πώς να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι αυτή την εποχή

Αν η ζέστη δεν σε πτοεί και θες να επιστρέψεις άμεσα ως στιλιστική επιλογή στο αγαπημένο σου τζιν παντελόνι, μπορείς να το φορέσεις όπως η Σοφία Καρβέλα: μ' ένα δροσερό tank top και πέδιλα. Τις πιο δροσερές μέρες μπορείς αντί για tank top να δοκιμάσεις ένα φαρδύ πουκάμισο.

1.

2.

3.

4.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ