Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το ιδανικό Zeus + Dione φόρεμα για τις διακοπές

Η Κατερίνα Καινούργιου με το φόρεμα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

MissBloom TEAM
katken85 @katken85

Ένα scroll down και μερικά clicks στους λογαριασμούς των διάσημων Ελληνίδων είναι αρκετά για να γεμίσουμε με στιλιστική έμπνευση για τα looks που θα δημιουργήσουμε τόσο στις διακοπές όσο και στο υπόλοιπο του καλοκαιριού. Σε περίπτωση που ετοιμάζεις αυτές τις ημέρες τη βαλίτσα σου για τις διακοπές, από τις εμφανίσεις που έχουν δημιουργήσει οι διάσημες Ελληνίδες στα νησιά πρόκειται να λάβεις ακόμα περισσότερη έμπνευση. Ακριβώς αυτό συνέβη και με μία ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Διαβάστε Επίσης

Η Κατερίνα Καινούργιου περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο και την Αντίπαρο, από όπου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια ειδυλλιακά στιγμιότυπα από τα νησιά. Σε μία από αυτές τις αναρτήσεις ξεχωρίσαμε το μαύρο φόρεμα από τη νέα συλλογή του ελληνικού brand Zeus + Dione που επέλεξε να φορέσει.

Διαβάστε Επίσης

Πρόκειται για ένα maxi μαύρο φόρεμα με halter neck. Η εν λόγω ανάρτηση της παρουσιάστριας λειτούργησε ως το τέλειο reminder πως σίγουρα χρειάζεται να προσθέσουμε στη βαλίτσα των διακοπών ένα μαύρο φόρεμα. Είναι τέλεια και πολύ κομψή επιλογή για τις βόλτες στο νησί, ενώ μπορείς να το συνδυάσεις με χρυσά κοσμήματα, που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Το καλοκαιρινό look της Κατερίνας Καινούργιου

Get the Item

Halter neck πλισέ φόρεμα Zeus + Dione
Halter neck πλισέ φόρεμα Zeus + Dione

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ