Το σορτς από τη Mango με το οποίο θα δημιουργήσεις το πιο iconic look της εποχής

Μία επιλογή σε σορτς που συνδυάζει στιλ και επικαιρότητα της μόδας.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Αν αναζητάς τρόπους για να είσαι κομψή στη διάρκεια του Αυγούστου, τόσο στις διακοπές όσο και μετά την επιστροφή σου απ' αυτές, τότε θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στα κομμάτια που είναι τάση και επιλέγουν οι fashionistas. Στη συλλογή της Mango ανακαλύψαμε ένα τέτοιο κομμάτι: ένα denim σορτς που συνδυάζει την τάση της ρίγας και τη διαχρονικότητα που προσφέρουν τα τζιν σορτς.

Το κοντό wideleg μεσοκάβαλο σορτς από βαμβακερό denim με σχέδιο ρίγα που θα βρεις στη Mango αυτή την εποχή έρχεται στην απόχρωση του ροζ για να δώσει μία ακόμα επίκαιρη διάθεση στο στιλ σου: αυτή της coquette αισθητικής.

Πώς θα το φορέσεις;

Τα denim σορτς είναι από τα κομμάτια που προσφέρουν ευελιξία στους συνδυασμούς. Αν, όμως, θες να υιοθετήσεις το πιο εμβληματικό look του καλοκαιριού 2024, τότε θα πρέπει να το συνδυάσεις μ' ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο. Φαρδύ πουκάμισο και σορτς με ρίγες, και άλλες παραλλαγές όπως ριγέ πουκάμισο και λευκή βερμούδα ή ριγέ με ριγέ, είναι ένα combo που οι fashionistas έχουν τιμήσει ιδιαίτερα φέτος.

Το look αυτό θα σε επαναφέρει στους ρυθμούς της πόλης μετά τις διακοπές με πολύ στιλ και μπορείς να το φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και στις απογευματινές σου βόλτες.

Σορτς denim ριγέ, Mango.

Θα το βρεις εδώ.