Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το πιο αριστοκρατικό φόρεμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας

Η παρουσιάστρια ποζάρει με το κομψό φόρεμά της από τις διακοπές.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Κάποιοι ξεκίνησαν τις διακοπές τους τώρα, κάποιοι έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνουν. Άλλοι λένε "αντίο" σ' ένα προορισμό για να πάνε στον επόμενο. Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου, πάλι, είπε "αντίο" στα Κύθηρα, όπου βρέθηκε οικογενειακώς για διακοπές, μ' ένα ποστ στο Instagram δίνοντας υπόσχεση για επιστροφή στο νησί το επόμενο καλοκαίρι.

Η εμφάνισή της, βεβαίως, ήταν άκρως καλοκαιρινή: η παρουσιάστρια της εκπομπής "Studio 4" ποζάρει με φόντο της παραλία Καψάλι και είναι ντυμένη μ' ένα κλασικό φόρεμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το πουά. Το look της με ασπρόμαυρο πουά φόρεμα με φουσκωτά μανίκια ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου κι ένα clutch.

Το αριστοκρατικό πουά και πώς θα το φορέσεις

Το πουά αποτελεί ένα μοτίβο που έχε συνδεθεί με το αριστοκρατικό, σοφιστικέ στιλ και τις εμφανίσεις των royal. Η διαχρονική φινέτσα που αποπνέει το κάνει ιδανικό για looks που αποπνέουν εκλεπτυσμένη κομψότητα, ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις.

Μπορείς να φορέσεις ένα κλασικό πουά φόρεμα στις διακοπές σου με slides ή ακόμα και flip flops κρατώντας μία ψάθινη τσάντα, ενώ με διαφορετικά αξεσουάρ, όπως μία ζώνη στη μέση και slingback γόβες, το πουά φόρεμά σου γίνεται ιδανικό για μια βραδινή έξοδο.

Τα πουά φορέματα που σου προτείνουμε...

Φόρεμα κοντό τύπωμα, Mango.

Μιντι φόρεμα πουά με λινο, Zara.

Μίνι πουά φόρεμα με ανάγλυφη υφή και σούρες, Marks & Spencer.