Follow us

Τα πέδιλα από τη Zara που θα φοράς non stop τον Αύγουστο

Ένα ζευγάρι πέδιλα που είναι τάση και είναι ιδανικά για την εποχή.

Τα πέδιλα από τη Zara που θα φοράς non stop τον Αύγουστο Splash News / Ideal Images

Αυτή είναι μια εποχή που οι περισσότεροι βρίσκονται διακοπές. Ωστόσο, μια fashionista δεν σταματά ποτέ να αναζητά κομμάτια που είναι must ώστε να τα προσθέσει το καλάθι των αγορών της. Ένα τέτοιο item ανακαλύψαμε στη νέα συλλογή της Zara. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ίσια πέδιλα με πλεκτά λουριά με μεταλλιζέ (χρυσή) όψη.

Τι μας κέρδισε σ' αυτό το ζευγάρι πέδιλα; Πρωτίστως, ότι είναι ένα σχέδιο που ξεχωρίζει από τα κλασικά πέδιλα του καλοκαιριού. Μάλιστα, ανταποκρίνεται όχι μόνο σε μία αλλά δυο τάσεις της μόδας για φέτος το καλοκαίρι: τις woven μπαλαρίνες ή πέδιλα και τα metallics.

Πώς θα τα φορέσεις

To χρυσό πλεκτό πέδιλο από τη Zara, που κλείνει με αγκράφα στην μπαρέτα του αστραγάλου, είναι ιδανικό όχι μόνο για βραδινές εμφανίσεις αλλά για looks που ξεκινάνε από νωρίς. Εξάλλου, το σχέδιό του ανταποκρίνεται περισσότερο στην casual αισθητική του πρωινού στιλ και η έλλειψη τακουνιού εξυπηρετήσει την άνεση που επιβάλλει το καθημερινό ντύσιμο. Η μεταλλιζέ όψη έρχεται να βάλει την απαραίτητη glam πινελιά που ταιριάζει, μάλιστα, τέλεια με τις μαυρισμένες επιδερμίδες του καλοκαιριού.

Φόρεσε τα με λευκά λινά φορέματα ή με βερμούδες και polo shirts, ενώ καθώς θα πλησιάζουμε στο φθινόπωρο μπορείς να τα φορέσεις με denim φούστες ή παντελόνια και φαρδιά πουκάμισα.

Τα must πέδιλα από τη Zara που θα φοράς non stop

Τα πέδιλα από τη Zara που θα φοράς non stop τον Αύγουστο
Ίσια πέδιλα με πλεκτά λουριά, Zara.

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ