Follow us

4 τάσεις της μόδας που θα φορέσουμε σίγουρα το φθινόπωρο σύμφωνα με το TikTok

Οι τάσεις που θα ανανεώσουν το στιλ σου φέτος το φθινόπωρο.

taseis Splash News / Ideal Image

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό για μία fashion lover από τη στιγμή που κυκλοφορούν οι νέες τάσεις της μόδας για την επόμενη σεζόν. Έτσι, είναι λογικό που παρόλο που διανύουμε ακόμα το καλοκαίρι, νιώθουμε ανυπομονησία για τη στιγμή που θα προσθέσουμε στη συλλογή μας τα trends που θα ανανεώσουν το ντύσιμό μας. Οι fashionistas του TikTok έχουν ήδη ξεκινήσει να μας ενημερώνουν για τα επικρατέστερα trends της σεζόν. Ποια είναι τα αγαπημένα τους;

Animal prints: Η παρουσία τους στην επικαιρότητα της μόδας σαφώς δεν είναι κάτι νέο. Κάθε χρόνο, οι σχεδιαστές και τα brands καταφέρνουν να μας προτείνουν μερικούς ανανεωμένους τρόπους για να φορέσουμε αυτά τα τόσο δυναμικά μοτίβα. Φέτος το φθινόπωρο, αξίζει σίγουρα να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα πανωφόρι σε κάποιο animal print. Εναλλακτικά ένα γιλέκο ή μία φούστα είναι επίσης must.

Denim on denim: Αυτό το combo μάς φέρνει στον νου κυρίως την περίοδο της άνοιξης. Ωστόσο είναι must και για το φθινόπωρο. Πειραματίσουμε με διάφορα κομμάτια σε αυτό το τόσο ανθεκτικό ύφασμα και μη διστάσεις να συνδυάσεις διαφορετικούς τόνους denim.

Knee length μπότες: Πρόκειται ίσως για τις πιο κολακευτικές μπότες που ταιριάζουν τέλεια με φούστες και φορέματα κάθε μήκους, αλλά και με παντελόνια. Ένα ζευγάρι μπότες σε μπεζ αλλά και καφέ απόχρωση πρόκειται να κάνουν τη διαφορά στο φθινοπωρινό στιλ σου.

Το μπορντό χρώμα: Τσάντες, flat μπαλαρίνες και Mary Janes σε αυτή την απόχρωση που αποπνέει πολυτέλεια. Αυτές είναι οι fashion εμμονές των experts για τη νέα σεζόν. Πρόσθεσε στη συλλογή σου αξεσουάρ σε αυτό το τόσο κομψό χρώμα, που συνδυάζεται εύκολα με άλλα χρώματα και η ανανέωση στο στιλ σου θα είναι εμφανής.

Δες εδώ τα βίντεο

@anniepaventy #greenscreen this is my superbowl !!! #fall2024 #fall24 #falltrends #fall2024trends #fall2024fashion #fallfashion #fallshoes #falltops #fallpants #outfitideas #styleguide #closetbasics ♬ original sound - Annie Paventy

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ