Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το τέλειο κόκκινο μπικίνι | Πώς θα δημιουργήσεις το κομψό beach look της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημιούργησε το πιο κομψό look για την παραλία.

MissBloom TEAM
ilianapapageorgiou @ilianapapageorgiou

Ένα scroll down στο Instagram της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι αρκετό για να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το στιλ και την αισθητική της, ενώ πολύ συχνά θέλουμε να αντιγράψουμε κάποια από τα looks που δημιουργεί. Ακριβώς αυτό συνέβη και με ένα beach look της.

Διαβάστε Επίσης

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να φορά ένα μπικίνι σε κόκκινη απόχρωση, που αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και τη μαυρισμένη επιδερμίδα της. Όσον αφορά στο cover-up, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε επάνω απότο μαγιό της ένα λευκό πουκάμισο, που είναι μία διαχρονική επιλογή. Ολοκλήρωσε το beach look της με ένα ζευγάρια γυαλιά ηλίου επίσης σε κόκκινο χρώμα που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο σύγχρονο.

Σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες αγορές της τελευταίας στιγμής, προτείνουμε να αποκτήσεις ένα κόκκινο μπικίνι. Είναι διαχρονικό και πολύ σύγχρονο, ενώ θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου.

Το beach look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Πώς θα φροντίσεις τα μαγιό σου

Ξέπλυνε το μαγιό αμέσως μετά το κολύμπι: Αμέσως μετά την επιστροφή σου από την παραλία ή την πισίνα, θα πρέπει να πλένεις το μαγιό, ώστε να φύγει το χλωριωμένο ή αλμυρό νερό, η άμμος και το αντηλιακό άμεσα. Κάπως έτσι, θα αποτρέψεις τη σύντομη φθορά και το ξεθώριασμα.

Χρησιμοποίησε ήπιο απορρυπαντικό: Εξίσου σημαντικό είναι να αποφύγεις τα σκληρά απορρυπαντικά και λευκαντικά, καθώς αυτά μπορούν να καταστρέψουν τα ευαίσθητα υφάσματα των μαγιό. Επίλεξε ένα ήπιο απορρυπαντικό πλυντηρίου ή σαπούνι ειδικά για μαγιό.

Μην τα βάλεις σε στεγνωτήριο: Η θερμότητα του στεγνωτηρίου μπορεί να καταστρέψει τα υφάσματα και τα χρώματα των μαγιό. Προτίμησε να αφήσεις τα μαγιό σου να στεγνώσει στον αέρα, αλλά σε σκιερό μέρος.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ