Follow us

Τι φορούν οι διάσημες Ελληνίδες στην παραλία; | 5 looks για να αντιγράψεις

Ποια κομμάτια πρέπει να έχεις σίγουρα στη βαλίτσα σου σύμφωνα με τις διάσημες Ελληνίδες;

MissBloom TEAM
ilianapapageorgiou @ilianapapageorgiou

Κάθε fashion lover, λίγο πριν ξεκινήσει την οργάνωση της βαλίτσας της για τις διακοπές και λίγο πριν ξεκινήσει να κάνει τις last minute αγορές, χρειάζεται την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση. Τι φορούν οι διάσημες fashionistas, ποια μαγιό δεν αποχωρίζονται, ποιοι είναι οι πιο μοντέρνοι συνδυασμοί για την παραλία. Όλες οι απορίες σου μπορούν να απαντηθούν εάν κάνεις μερικά clicks στα προφίλ των διάσημων Ελληνίδων στο Instagram. Κάπως έτσι θα γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση για τα looks που θα δημιουργήσεις στις διακοπές σου.

Διαβάστε Επίσης

#1 Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά προτείνει να εμπιστευτείς τη διαχρονική κομψότητα και θηλυκότητα που αποπνέει ένα λευκό μπικίνι. Θα αναδείξει το μαύρισμά σου, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις mix and match συνδυασμούς με άλλα μαγιό σου.

#2 Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ακολούθησε την τάση της μόδας που θέλει τα animal prints ως κάποια από τα διασημότερα μοτίβα του καλοκαιριού. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό με halter neck που είναι ιδανικό για δυναμικές εμφανίσεις στην παραλία.

#3 Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από τη βαλίτσα των διακοπών σου δεν πρέπει να λείπει και το μπικίνι σε έντονο χρώμα. Προτείνουμε λοιπόν να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και να αποκτήσεις ένα μπικίνι σε χαρούμενα χρώματα όπως το κόκκινο, το φούξια ή το γαλάζιο.

#4 Βίκυ Καγιά

Από την εν λόγω εμφάνιση της Βίκυς Καγιά αξίζει να κρατήσεις δύο πράγματα. Αφενός πως ένα λευκό ολόσωμο μαγιό δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου και αφετέρου πως ένα cover-up σε έντονο χρώμα όπως το κίτρινο θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

#5 Βάσια Κωσταρά

Το συγκεκριμένο beach look της Βάσιας Κωσταρά λειτουργεί ως το τέλειο reminder για να προσθέσεις κάποια αξεσουάρ στη βαλίτσα των διακοπών. Ένα ψάθινο καπέλο, ένα μαντήλι που θα φορέσεις στα μαλλιά σου ή ένα ζευγάρι καλοκαιρινά σκουλαρίκια είναι ιδανικές επιλογές.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ