Follow us

Ο αλάνθαστος τρόπος για να φορέσεις το λευκό φόρεμα το καλοκαίρι σύμφωνα με τη Μαρία Ολυμπία

Η Μαρία Ολυμπία φόρεσε το staple του καλοκαιρινού στιλ.

MissBloom TEAM
maria olumpia Splash news / Ideal Image

Το λευκό φόρεμα είναι ένα από τα staples του θερινού στιλ και όχι άδικα. Συναγωνίζεται σε κομψότητα το μικρό μαύρο φόρεμα, είναι τέλεια επιλογή τόσο για την πόλη όσο και για το νησί, ταιριάζει σε διάφορες περιστάσεις, ενώ όποιο κι αν είναι το στιλ σου, είναι σίγουρο πως θα βρεις το ιδανικό σχέδια για να προσθέσεις στη συλλογή σου. Αφορμή για να θυμηθούμε ξανά τη στιλιστική αξία του λευκού φορέματος είναι μία πρόσφατη ανάρτηση της Μαρίας Ολυμπίας.

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά ένα λευκό μακρύ φόρεμα από μετάξι, που ανήκει στον οίκο Chloé και το συνδύασε με ένα ζευγάρι Saint Laurent σανδάλια. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το look της είναι επειδή το combo του λευκού φορέματος με flat σανδάλια χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα και άνεση.

Πώς θα αναβαθμίσεις τα looks σου με λευκό φόρεμα;

-1 Εάν αποφασίσεις να φορέσεις ένα λευκό shirt dress, μπορείς να το αναβαθμίσεις φορώντας ένα εμπριμέ μαντήλι ως ζώνη. Δίπλωσε το έτσι ώστε να γίνει λωρίδα και πέρασε το γύρω από τη μέση σου.

-2 Το λευκό λειτουργεί ως τέλειος καμβάς για να προσθέσεις αξεσουάρ σε έντονα χρώματα ή μοτίβα. Ένα λευκό φόρεμα λοιπόν ταιριάζει τέλεια με παπούτσια και τσάντες σε χαρούμενες αποχρώσεις.

-3 Την περίοδο του καλοκαιριού, αναπτύσσεται μία μεγάλη αγάπη ανάμεσα στο λευκό φόρεμα και τα αξεσουάρ από ψάθα. Έτσι, εάν θέλεις να φορέσεις το little white dress σου σε μία πρωινή εμφάνιση, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ψάθινα καπέλα και τσάντες, ζώνες και κοσμήματα από raffia. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και φρέσκο.

Το καλοκαιρινό look της Μαρίας Ολυμπίας

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ