Follow us

Η βασίλισσα Letizia με τα πέδιλα από τη Mango που κοστίζουν λιγότερο από 50 ευρώ

Τα πέδιλα της βασίλισσας Letizia ταιριάζουν με κάθε καλοκαιρινό outfit.

MissBloom TEAM
vasilissa Letizia Splash News / Ideal Image

Οι γυναίκες των royal οικογενειών καταφέρνουν πάντα να τραβούν τα βλέμματα με τις στιλιστικές επιλογές τους. Γυναίκες όπως η Kate Middleton ή η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας απασχολούν τις fashion lovers, αφού πολύ συχνά φορούν ρούχα ή αξεσουάρ από high street brands που μπορούμε να αποκτήσουμε και εμείς.

Διαβάστε Επίσης

Ακριβώς αυτό συνέβη και με μία πρόσφατη εμφάνιση της βασίλισσας Letizia. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε στην τελετή λήξης του 14ου Atlàntida Mallorca Film Fest που πραγματοποιήθηκε στο "La Misericordia” Cultural Center της Πάλμα. Για την εν λόγω επίσημη εμφάνιση, η βασίλισσα Letizia επέλεξε να φορέσει ένα slip dress σε ανοιχτή μπεζ απόχρωση από το brand Boss, το οποίο συνδύασε με ασημί πέδιλα με τετράγωνο τακούνι από τη νέα συλλογή της Mango. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της ένα ζευγάρι πολύ εντυπωσιακά σκουλαρίκια.

Διαβάστε Επίσης

Από την εμφάνισή της ξεχωρίσαμε κυρίως τα πέδιλά της, αφού είναι ιδανική επιλογή για εσένα που αγαπάς τα ψηλοτάκουνα, ωστόσο θέλεις να νιώθεις άνεση και σταθερότητα στο περπάτημα. Ένα ζευγάρι πέδιλα όπως αυτά της βασίλισσας Letizia από τη Mango λοιπόν είναι ιδανική επιλογή. Το ασημί χρώμα τους μάλιστα τα καθιστά ιδανικά για έναν ακόμα λόγο. Συνδυάζονται εύκολα με διάφορα looks.

Το look της βασίλισσας Letizia

Get the Item

Σανδάλια λουριά μεταλιζέ Mango
Σανδάλια λουριά μεταλιζέ Mango

Θα τα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ