Follow us

Τα πιο κομψά παρεό για να αντιγράψεις το look της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα μάς εμπνέει με το καλοκαιρινό στιλ της.

MissBloom TEAM
chrismpo @chrismpo

Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα κλείσουμε τη βαλίτσα μας και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στο νησί που θα περάσουμε τις διακοπές μας, κάποιες διάσημες Ελληνίδες μάς προσφέρουν έμπνευση για τα vacation looks μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα στο Instagram.

Η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με την οικογένειά της στη Νάξο, από όπου και δημοσιεύσει διάφορα στιγμιότυπα. Σε μία από τις αναρτήσεις της μάλιστα, δημιούργησε ένα πολύ κομψό beach look, φορώντας το item που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου. Ο λόγος για το παρεό.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα έχει συνδυάσει ένα γαλάζιο μπικίνι που αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της με ένα mini εμπριμέ παρεό σε πράσινους τόνους. Ολοκλήρωσε το beach look της με ένα κόσμημα με κοχύλια.

Πρόκειται για ένα από τα διασημότερα cover-ups για την παραλία. Είναι κομψό και εξαιρετικά πρακτικό, πιάνει ελάχιστο χώρο στη βαλίτσα των διακοπών, ενώ μπορείς να το φορέσεις με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους. Το παρεό είναι τέλεια επιλογή για τις εμφανίσεις σου στην παραλία, ενώ προτείνουμε να εμπλουτίζεις τη συλλογή σου με νέα σχέδια από κάθε νησί που επισκέπτεσαι, ώστε να τα έχεις ως αναμνηστικά.

Για να σε βοηθήσουμε να αντιγράψεις το look της, ξεχωρίσαμε κάποια πολύ κομψά παρεό που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου.

Το vacation look της Χριστίνας Μπόμπα

Get the Look

Βαμβακερό Παρεό Calzedonia

Βαμβακερό παρεό Η&Μ

Μακρύ Παρεό Calzedonia

Κοντό παρεό Η&Μ

Κοντό Βαμβακερό Παρεό Calzedonia

Παρεό Zara

Mini παρεό Aeraki

Παρεό Aeraki

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ