Follow us

Οι royals στο Παρίσι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες | Οι κομψές εμφανίσεις της Letizia, της Charlene και της Mary της Δανίας

Το δείπνο που παρέθεσαν η Brigitte και ο Emmanuel Macron στο Λούβρο συγκέντρωσε πολλές κομψές παρουσίες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οι κομψές εμφανίσεις της Letizia, της Charlene και της Mary της Δανίας ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η μεγάλη στιγμή για της τελετής έναρξης των Αγώνων της 33η Ολυμπιάδας που θα διεξαχθεί στο Παρίσι έφτασε. Απόψε, Παρασκευή 26/07, ο Σηκουάνας, ο Πύργος του Άιφελ, η Παναγία των Παρισίων και άλλες εμβληματικές τοποθεσίες της γαλλικής πρωτεύουσας θα υποδεχτούν τις εθνικές αποστολές των αθλητών που συμμετέχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και θα έχουν στραμμένο το βλέμμα όλου του πλανήτη πάνω τους. Σε μία άλλη εμβληματική τοποθεσία, το Μουσείο του Λούβρου, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Emmanuel Macron και η σύζυγός του, Brigitte Macron, πραγματοποίησαν χθες, Πέμπτη 25/07, δείπνο για τους επίσημους καλεσμένους, προέδρους, πρωτουργούς και βασιλείες χωρών που ταξίδεψαν στο Παρίσι για την τελετή. Ανάμεσά τους, βρέθηκε και το πρωθυπουργικό ζεύγος της Ελλάδας, ο Κυριάκος και η Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά εκεί ήταν και πολλοί royals, όπως ο βασιλιάς Felipe και η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας, ο βασιλιάς Frederik και η βασίλισσα Mary της Δανίας, ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό και πολλοί άλλοι.

Τι φόρεσαν οι κομψές royals

Οι "γαλαζοαίματες" της Ευρώπης φημίζονται για το κομψό τους στιλ και φυσικά αυτό κυριάρχησε και στο δείπνο στο Λούβρο.

Η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας επέλεξε ένα φόρεμα με χειροποίητα κεντήματα στο μπούστο και τη φούστα από την Spring / Summer 2024 συλλογή του οίκου Dior. Συνδύασε το φόρεμά της με πέδιλα με φιόγκους και τσάντα Dior.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ