Follow us

Τι φορούν οι Γαλλίδες fashionistas στην παραλία; | Τα πιο κομψά beach looks για να εμπνευστείς

Ή διαφορετικά... πώς θα ντυθείς σαν κομψή Γαλλίδα ακόμα και στην παραλία.

gallides paralia iStock

Οι Γαλλίδες fashionistas και το στιλ τους συνεχίζει να αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες που αγαπούν να δημιουργούν looks που αποπνέουν μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Το μεγάλο ενδιαφέρον με το στιλ τους είναι πως όποιο κι αν είναι το dress code ή η περίσταση, πάντα μπορούμε να βρούμε ιδέες και styling tips που θα μας εμπνεύσουν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και οι εμφανίσεις τους στην παραλία.

Διαβάστε Επίσης

Σε περίπτωση λοιπόν που ετοιμάζεσαι για τις διακοπές και αναρωτιέσαι ποια κομμάτια αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα σου, τα προφίλ των Γαλλίδων fashionistas στο Instagram πρόκειται να σε εμπνεύσουν. Κάνοντας scroll down στους λογαριασμούς τους ξεχωρίσαμε οχτώ κομμάτια που αγαπούν να φορούν στην παραλία για να δημιουργήσουν μία προσεγμένη εμφάνιση.

Διαβάστε Επίσης

Για παράδειγμα, οι Γαλλίδες αγαπούν τη διαχρονικότητα του μαύρου ολόσωμου μαγιό, αλλά και τη θηλυκότητα που αποπνέει ένα μπικίνι σε έντονο χρώμα. Δεν ξεχνούν τη στιλιστική αξία που έχουν τα αξεσουάρ όπως τα γυαλιά ηλίου, τα κοσμήματα και το ψάθινο καπέλο, ενώ αγαπούν τα basic αλλά κομψά κομμάτια όπως το διαχρονικό λευκό πουκάμισο. Ανάμεσα στις πιο συχνές επιλογές τους είναι το crochet φόρεμα, αλλά και τα φορέματα σε χαρούμενα μοτίβα, ενώ έχουν και μία ιδιαίτερη αδυναμία στα twin sets.

#1 Λευκό πουκάμισο

#2 Crochet φόρεμα

#3 Μαύρο ολόσωμο μαγιό

#4 Κοσμήματα

#5 Μπικίνι σε έντονα χρώματα

#6 Εμπριμέ φόρεμα

#7 Ψάθινο καπέλο

#8 Twin set

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ