Follow us

5 κομψά καλοκαιρινά looks με κομμάτια που έχεις σίγουρα στη συλλογή σου

Τα καλοκαιρινά looks που μπορείς να δημιουργήσεις στην καθημερινότητα.

kalokairina looks Splash News / Ideal Image

Η ερώτηση "τι να φορέσω σήμερα" απασχολεί τις περισσότερες από εμάς στην καθημερινότητα και όχι άδικα. Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις στιλιστική έμπνευση για να δημιουργήσεις ξεχωριστά outfits. Ωστόσο, αυτό που ενδεχομένως να μην έχεις σκεφτεί είναι πως κάποια basic κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις τον στόχο σου. Να φορέσεις δηλαδή τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να σκεφτείς ιδιαίτερα το styling. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, παρακάτω σου προτείνουμε πέντε σύνολα, στα οποία πρωταγωνιστούν κομμάτια που σίγουρα έχεις στη συλλογή σου.

#1 Λευκό πουκάμισο

Είναι ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας και ένα από τα ελάχιστα κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για ένα κομψό και άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα προτείνουμε να το συνδυάσεις με μία λινή φούστα. Το look σου θα αποπνέει μία σοφιστικέ κομψότητα.

#2 Τζιν σορτς

Ένα ακόμα basic κομμάτι είναι το τζιν σορτς. Πρακτικό και άνετο, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ με άπειρους τρόπους. Φέτος μπορείς να το συνδυάσεις με το μαγιό σου ακόμα κι αν βρίσκεσαι στην πόλη.

#3 Μαύρο tank top

Ένα επίσης κομμάτι που έχουμε όλες οι γυναίκες στη συλλογή μας είναι το μαύρο tank top. Είναι εκείνο που συνδυάζεται με τα πάντα και λειτουργεί ως καμβάς για να πειραματιστείς με το στιλ σου. Εάν θέλεις να δοκιμάσεις ένα ανανεωμένο combo, προτείνουμε να το συνδυάσεις με ένα εμπριμέ παντελόνι.

#4 Λευκό παντελόνι

Το λευκό παντελόνι μπορείς να το φορέσεις σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, την περίοδο του καλοκαιριού όμως έχει την τιμητική του. Για ένα πιο φρέσκο outfit, συνδύασέ το με ένα μεταξωτό μαντήλι που θα φορέσεις ως τοπ.

#5 Δερμάτινα σανδάλια

Τα δερμάτινα σανδάλια είναι το στιλ παπουτσιών που ταιριάζει με κάθε καλοκαιρινό outfit. Ανάμεσα σε όλους τους συνδυασμούς που μπορείς να δημιουργήσεις, φόρεσέ τα με ένα φορέμα με cut-outs.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ