Follow us

To co-ord σετ που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού

Η Χριστίνα Μπόμπα μ' ένα καλοκαιρινό matching set από τη συλλογή Nadia Rapti.

MissBloom TEAM
To co-ord σετ που φόρεσε η Χριστίνα Μπόμπα είναι η μεγαλύτερη τάση του καλοκαιριού Instagram@chrismpo

Αν ανήκεις σ' αυτές τις γυναίκες που παρακολουθούν για έμπνευση λογαριασμούς στα social media με θέμα το στιλ και τη μόδα, τότε είσαι ήδη εξοικειωμένη με μία από τις μεγάλες τάσεις του καλοκαιριού: τα co-ord σετ με σορτς και πουκάμισα. Ιδίως, αυτά με ρίγες. Πολλές fashionistas ποζάρουν φορώντας σορτσάκια τύπου boxer σεταρισμένα με άνετα πουκάμισα μέσα από τα οποία ξεπροβάλλουν tank tops ή bra tops. Μία απ' αυτές είναι και η Χριστίνα Μπόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε ένα story από τις διακοπές της στο οποίο ποζάρει μ' ένα από τα αγαπημένα της, όπως σχολίασε, outfits για το καλοκαίρι. Πρόκειται για το Jackie shorts με κλασικές ρίγες σε κίτρινο χρώμα, από cotton, το οποίο ανήκει στη συλλογή της Nadia Rapti. Το έχει συνδυάσει με το ασορτί Jackie shirt από τη συλλογής της Ελληνίδας σχεδιάστριας, ενώ από μέσα φοράει ένα triangle bikini top σε λευκό. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με σαγιονάρες και συγκεκριμένα ένα ζευγάρι από την limited edition συλλογή Dolce&Gabbana x Havaianas.

To look της Χριστίνας Μπόμπα:

Χριστίνα Μπόμπα

Το σετ από τη συλλογή Nadia Rapti:

Nadia Rapti matching set

Θα βρεις το Jackie shorts εδώ και το Jackie shirt εδώ.

Περισσότερη έμπνευση

Το συγκεκριμένο matching set έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από τις fashionistas καθώς χαρίζει απίστευτη άνεση, ενώ παράλληλα αποπνέει μία ανεπιτήδευτη κομψότητα. Οι ρίγες είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοτίβα της φετινής σεζόν και απογειώνουν το σύνολο αποδίδοντάς του σοφιστικέ χαρακτηριστικά. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ένα ριγέ boxer shorts και ένα γαλάζιο πουκάμισο ή αντίστροφα, ένα ριγέ πουκάμισο και ένα μονόχρωμο σορτς, ή μπορείς απλά να φορέσεις ένα σετ στο ίδιο χρώμα. Πάρε ιδέες για το πώς να υιοθετήσεις το στιλ.

1.

2.

3.

4.

5.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ