Follow us

Το καλοκαιρινό στιλ της Βάσιας Κωσταρά | Τα tips που θα ανανεώσουν το στιλ σου

Το στιλ της Βάσιας Κωσταρά θα σε βοηθήσει να εξελίξεις το δικο σου.

vassia_kostara @vassia_kostara

Μία από τις σημαντικότερες συμβουλές μόδας που προτείνουν οι fashion experts σε όσες γυναίκες επιθυμούν να αναβαθμίσουν ή να εξελίξουν το προσωπικό στιλ τους είναι να ανακαλύψουν τη δική τους έμπνευση. Πώς μπορεί να γίνει αυτό; Ένας εύκολος τρόπος είναι να ξεκινήσεις να παρακολουθείς στα social media τα προφίλ γυναικών που θαυμάζεις για το στιλ τους. Κάπως έτσι θα γεμίσεις με εικόνες που σε εμπνέουν και μπορείς να αντιγράψεις. Για πολλές γυναίκες το προφίλ της Βάσιας Κωσταρά λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης.

Διαβάστε Επίσης

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το προσωπικό στιλ της αλλά και τις δημιουργίες της. Ένα scroll down στο προφίλ της είναι αρκετό για να γεμίσεις με εικόνες από ταξίδια σε όλο τον κόσμο, από εντυπωσιακά μοτίβα, statement κοσμήματα όπως σκουλαρίκια και γυαλιά ηλίου, αλλά και με styling tips που προτείνει συχνά. Σε μία προσπάθεια να αποκωδικοποιήσουμε τον τρόπο ντυσίματός της, ξεχωρίσαμε παρακάτω κάποιες συμβουλές μόδας που αξίζουν την προσοχή σου.

-1 Μη ξεχάσεις να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου ένα μαγιό σε έντονο χρώμα. Ένα μπικίνι σε κόκκινο ή ένα ολόσωμο μαγιό σε γαλάζιο χρώμα πρόκειται να αναδείξει το μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

-2 Μη διστάζεις να πειραματίζεσαι με χρώματα και μοτίβα. Τα εντυπωσιακά patterns είναι σήμα κατατεθέν του brand της σχεδιάστριας, τα οποία μάλιστα αγαπά να φορά και η ίδια. Αέρινα εμπριμέ φορέματα, παντελόνες και twin sets σε eye catching μοτίβα πρόκειται να σε κάνουν να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

-3 Δώσε την απαραίτητη προσοχή στα αξεσουάρ. Όσο απλό κι αν είναι ένα σύνολο, πρόκειται να αναβαθμιστεί αμέσως εάν προσθέσεις ένα εντυπωσιακό αξεσουάρ. Μπορεί να είναι ένα statement ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα vintage ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα headpiece ή ένα μεταξένιο μαντήλι που θα φορέσεις με διάφορους τρόπους. Το σίγουρο είναι πως θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Το καλοκαιρινό στιλ της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ