Follow us

Το καλοκαιρινό στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου | 5 κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις και εσύ στη βαλίτσα των διακοπών

Πέντε κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σύμφωνα με την Αθηνά Οικονομάκου.

athinao1konomakou Instagram @athinao1konomakou

Το προφίλ της Αθηνάς Οικονομάκου μετρά περισσότερους από ένα εκατομμύρια followers και όχι άδικα. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας διαθέτει ένα ξεχωριστό στιλ, ενώ τα looks που μοιράζεται μέσω του προφίλ της λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες. Ένα scroll down στις αναρτήσεις της είναι αρκετό για να πάρεις αρκετές ιδέες για τα looks που θα φορέσεις στη διάρκεια των διακοπών σου, τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές βόλτες. Υπάρχουν μάλιστα κάποια συγκεκριμένα items που αξίζουν την προσοχή σου. Ποια είναι αυτά;

1. Το εμπριμέ ολόσωμο μαγιό: Πρόκειται να το φορέσεις είτε ως τοπ είτε ως μαγιό, δημιουργώντας έτσι περισσότερα looks με λιγότερα κομμάτια. Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει να προσθέσεις στη βαλίτσα σου ένα ολόσωμο μαγιό στο πιο hot μοτίβο της σεζόν, δηλαδή το animal print.

2. Το mini φόρεμα: Άκρως καλοκαιρινό και θηλυκό, το mini φόρεμα είναι must have για τις διακοπές. Συνδύασε το με ένα ζευγάρι flat σανδάλια για το απόλυτο vacation look.

3. Τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε λευκή απόχρωση: Πρόκειται για τα διαχρονικά μαγιό που θα αναδείξουν τέλεια τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου. Η Αθηνά Οικονομάκου έχει στη συλλογή της λευκά μπικίνι με λεπτομέρειες από δαντέλα, ολόσωμα μαγιό με cut-outs ή στράπλες μπικίνι.

4. Το εμπριμέ καφτάνι: Αναπόσπαστο κομμάτι της καλοκαιρινής βαλίτσας είναι και το εμπριμέ καφτάνι. Θα το φορέσεις τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές βόλτες στο νησί.

5. Το crochet φόρεμα: Η λιστα ολοκληρώνεται με ένα από τα πιο διάσημα κομμάτια του φετινού καλοκαιριού και όχι μόνο. Αποπνέει μία 70s bohemian αισθητική που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Διαβάστε Επίσης

Το καλοκαιρινό στιλ της Αθηνάς Οικονομάκου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ