Follow us

Το καλοκαιρινό στιλ της Χριστίνας Μπόμπα | Τα κομμάτια που φορά στις διακοπές της

Η Χριστίνα Μπόμπα θα σε βοηθήσει να φτιάξεις τη βαλίτσα των διακοπών σου.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, θα βάλουμε στη βαλίτσα τα μαγιό και τα καφτάνια μας για να επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στον προορισμό των διακοπών μας, παρακολουθούμε τις αναρτήσεις των διάσημων Ελληνίδων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφίλ της Χριστίνας Μπόμπα, η οποία περνά τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά της στη Νάξο, από όπου και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα, αλλά και τις στιλιστικές επιλογές της.

Διαβάστε Επίσης

Κάνοντας λοιπόν scroll down στον λογαριασμό της, είναι σίγουρο πως θα βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τις πιο κομψές εμφανίσεις τόσο στην παραλία όσο και στις βόλτες σου στα σοκάκια των νησιών. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα μαγιό και κυρίως στα μπικίνι τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το λευκό όσο και σε έντονα χρώματα όπως το ανοιχτό πράσινο, ενώ αγαπά και τις πιο statement επιλογές όπως τα εμπριμέ μπικίνι αλλά και εκείνα σε metallic αποχρώσεις. Από τη βαλίτσα της Χριστίνας Μπόμπα όμως δεν λείπει και το διαχρονικό μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της.

Διαβάστε Επίσης

Όσον αφορά στα ρούχα που έχει προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών της, τα twin sets σε χαρούμενες αποχρώσεις όπως το ροζ και τα σατινέ φορέματα είναι οι αγαπημένες επιλογές της.

Τα αγαπημένα μαγιό της Χριστίνας Μπόμπα

Τα ρούχα που έχει προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών της

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ