Follow us

5 Ελληνίδες fashionistas που μπορείς να ακολουθήσεις στο Instagram για στιλιστική έμπνευση

Οι Ελληνίδες fashionistas που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το στιλ σου.

Ελληνίδες fashionistas Instagram @gina_smarianaki, @smakropoulos, @natgeorgala

Τα τελευταία -αρκετά- χρόνια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, αλλά και μία αστείρευτη πηγή πληροφοριών και συχνά έμπνευσης. Ειδικά εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashion lovers, όπως εμείς, γνωρίζεις καλά πως μπορείς να βρεις να εξελίξεις το στιλ σου, παρακολουθώντας τα προφίλ διάσημων influencers στο Instagram. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον μάλιστα έχει και τα προφίλ που έχουν κάποιες Ελληνίδες fashionistas στο Instagram, αφού με ένα scroll down πρόκειται να βρεις να γεμίσεις με έμπνευση.

Εάν λοιπόν είσαι σε διαδικασία που θέλεις να ανανεώσεις το ντύσιμό σου, παρακάτω θα βρεις πέντε προφίλ από Ελληνίδες fashionistas, στις οποίες αξίζει να κάνεις follow.

Εάν αγαπάς το minimal στιλ...with a twist... και θέλεις το ντύσιμό σου να χαρακτηρίζεται από διαχρονικότητα σε συνδυασμό με μοντέρνα στοιχεία, τότε αξίζει να ακολουθήσεις την @gina_smarianaki. Εξερευνώντας το, σίγουρα θα βρεις outfits που θα θέλεις να αποθηκεύσεις ώστε να κάνεις re-create.

Εάν αγαπάς το french inspired στιλ... και την ανεπιτήδευτη κομψότητα που αποπνέει το ντύσιμο των Γαλλίδων, τότε προτείνουμε τον λογαριασμό της @smakropoulos. Αέρινα φορέματα, χαρούμενες αποχρώσεις όπως το κίτρινο, λινές παντελόνες, γιλέκα, bucket crochet καπέλα, twin sets. Μέσα από το προφίλ της, θα θέλεις να ανανεώσεις το στιλ σου.

Εάν θέλεις να μοιάζεις με it girl... το προφίλ της @natgeorgala είναι για εσένα. Κάνοντας ένα scroll down στο προφίλ της, πρόκειται να βρεις πολύ κομψές προτάσεις σε looks που έχει δημιουργήσεις με κάποια από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Πάντα όμως, θα προτείνει και το styling που πρόκειται να σε διαφοροποιήσει.

Εάν θέλεις να είσαι κομψή σε κάθε περίσταση... αξίζει να πατήσεις το follow button στο προφίλ της @nicky_thom. Είτε ετοιμάζεις τη βαλίτσα των διακοπών σου είτε χρειάζεσαι έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις σου, με ένα scroll down είναι σίγουρα πως θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι.

Εάν θέλεις να αποθηκεύσεις looks για έμπνευση... προτείνουμε το προφίλ της @fay_cmm. Πρόκειται να βρεις πολλούς συνδυασμούς με κομμάτια που έχεις ήδη στη συλλογή σου, αλλά και άλλες προτάσεις για να εξελίξεις το στιλ σου.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ