Follow us

Πλεκτές μπαλαρίνες | Τα παπούτσια που κάθε fashionista φοράει αυτό το καλοκαίρι

Μία από τις τάσεις στα παπούτσια του καλοκαιριού είναι οι κροσέ μπαλαρίνες.

Πλεκτές μπαλαρίνες | Τα παπούτσια που κάθε fashionista φοράει αυτό το καλοκαίρι Splash News / Ideal Images

Η στενή σχέση των fashionistas με τις μπαλαρίνες ξεκίνησε όταν η μόδα σκέφτηκε να ανανεώσει το διαχρονικό παπούτσι και να προτείνει ένα νέο μοντέρνο σχέδιο: τις mesh μπαλαρίνες. Όπου ως mesh αναφέρονται εκείνες οι μπαλαρίνες που το υλικό τους είναι σχεδόν αδιόρατο και κάνει τα πόδια να φαίνονται σχεδόν ακάλυπτα. Οι mesh μπαλαρίνες το φετινό καλοκαίρι αποκτούν και μία άλλη εκδοχή: την πλεκτή ή κροσέ. Τα πιο hot σχέδια σε crochet μπαλαρίνες είναι αυτά που όντως αξιοποιούν ύφασμα για τη δημιουργία παπουτσιών που μοιάζουν πλεγμένα στο χέρι. Από την άλλη, υπάρχουν και τα σχέδια από δέρμα ή δερματίνη ή δίχτυ που μιμούνται απλά την ύφανση των πλεκτών. Σε κάθε περίπτωση, εσύ πρέπει να αποκτήσεις ένα τέτοιο ζευγάρι για το καλοκαίρι.

Διαβάστε Επίσης

Οι πλεκτές μπαλαρίνες που θα φορέσεις το καλοκαίρι 2024

Δετές κροσέ μπαλαρίνες, όπως οι μπεζ που ανακαλύψαμε στη Massimo Dutti, slingbacks με πλεκτό σχέδιο όπως αυτές στη συλλογή Zara, μπαλαρίνες με λουράκι στον αστράγαλο σαν τις κόκκινες του Mango αλλά και φλατ Mary Janes (Η&Μ, Pull&Bear, Tsakiris Mallas) είναι τα παπούτσια που θα σου χαρίσουν το status "ενημερωμένη fashionista" στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

Μπορείς να φορέσεις τις πλεκτές μπαλαρίνες σου το πρωί με φλοράλ φορέματα, denim φούστες και tank tops, και φυσικά με σορτς. Μπορείς να της φορέσεις και στις βραδινές σου εξόδους με ολόσωμα σορτς και εφαρμοστά φορέματα. Διάλεξε το ζευγάρι που σου ταιριάζει και να κάνε το καλύτερο styling για το καλοκαίρι με αυτές τις must - have μπαλαρίνες.

Ξεχωρίσαμε...

Δετές κροσέ μπαλαρίνες, Massimo Dutti.

Εξώφτερνες μπαλαρίνες με πλεκτό σχέδιο, Zara.

Πλεκτές μπαλαρίνες, H&M.

Μπαλαρίνες με λουράκι με αγκράφα, Mango.

Κροσέ μπαλαρίνες, Pull&Bear.

Μπαλαρίνες California Dream, Tsakiris Mallas.

Mesh μπαλαρίνες, COS.

Μπαλαρίνες Vagabond, Haralas.

Μπαλαρίνες, Envie Shoes.

Μπαλαρίνες Answear Lab, answear.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ