Follow us

Η φούστα της βασίλισσας Mary της Δανίας θα σας εξασφαλίσει τα πιο κομψά καλοκαιρινά looks

Η βασίλισσα της Δανίας δημιούργησε ένα πολύ ωραίο καλοκαιρινό look.

MissBloom TEAM
βασίλισσα της Δανίας Splash News / Ideal Image

Η βασίλισσα Mary της Δανίας είναι μία από τις πιο κομψές royals της Ευρώπης. Μάλιστα, πολλοί την συγκρίνουν με την Kate Middleton και παρακολουθούν το στιλ της το ίδιο επισταμένα. Η Mary και ο σύζυγός της, βασιλιάς Frederik, έχουν μετακομίσει για το καλοκαίρι στο Grasten Castle, την εξοχική κατοικία τις βασιλικής οικογένειας της Δανίας. Από την πύλη του εξοχικού τους, λοιπόν, καταφθάνουν τα στιγμιότυπα με το ζευγάρι και τα δυο μικρότερα παιδιά τους, όπου για μία ακόμα φορά η βασίλισσα αποδεικνύει το εξαιρετικό της στιλ για το καλοκαίρι.

Τι φόρεσε η Mary της Δανίας

Για τη δημόσια αυτή εμφάνισή της, η βασίλισσα της Δανίας φόρεσε μία cotton-voile μπλούζα με λεπτομέρειες από δαντέλα του παριζιάνικου brand Paul & Joe με μία μάξι φλοράλ φούστα από το brand forte_forte. To look της ολοκλήρωσε με χειροποίητα slides από το Arteana, γυαλιά ηλίου της επωνυμίας Thierry Lasry και χρυσά κοσμήματα (κρίκους στα αφτιά, βραχιόλα και ένα μενταγιόν με το αρχικό "F" του ονόματος του συζύγου της).

Το κομψό σύνολο της Mary συνδυάζει κομμάτια που είναι βασικά σε μια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα όπως η λευκή μπλούζα με τις ρομαντικές λεπτομέρειες, η φούστα με τα φλοράλ μοτίβα και τα slides. Ειδικά, η επιλογή της να φορέσε μια φλοράλ φούστα την φέρνει και στην επικαιρότητα της μόδας καθώς ειδικά φέτος το καλοκαίρι τα φλοράλ μοτίβα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ