Follow us

Η Χριστίνα Κοντοβά με το ολόσωμο μαγιό που κολακεύει όλες τις σιλουέτες

Η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε το ολόσωμο μαγιό που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της.

MissBloom TEAM
ckontova Instagram @ckontova

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες μαγιό. Εκείνα που ανήκουν στις επικρατέστερες τάσεις της μόδας και εκείνα που χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα. Εκείνα που θα αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα μας και εκείνα που πρόκειται να έχουμε για χρόνια στη συλλογή μας. Κάθε καλοκαίρι, ο στόχος μας είναι να εμπλουτίσουμε τη συλλογή μας με σχέδια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας και η Χριστίνα Κοντοβά φόρεσε ακριβώς αυτό το ολόσωμο μαγιό που κάθε γυναίκα χρειάζεται στη συλλογή της.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια μόδας δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα post, που τη δείχνει να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό σε συνδυασμό με ένα μαύρο παρεό. Από το συγκεκριμένο beach look της ξεχωρίσαμε κυρίως το μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο έχει μεγάλη και σημαντική πορεία στον κόσμο της μόδας.

Η πρώτη καταγεγραμμένη εμφάνιση ολόσωμου μαγιό χρονολογείται το 1907, όταν η Αυστραλή κολυμβήτρια Annette Kellerman φόρεσε ένα εντυπωσιακό μαύρο ολόσωμο μαγιό για να διασχίσει τη Μάγχη. Η εμφάνισή της χαρακτηρίστηκε ως τολμηρή και προκάλεσε σκάνδαλο, καθώς θεωρήθηκε αισθησιακή και προκλητική. Η Coco Chanel έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην αποδοχή του ολόσωμου μαγιό από την κοινωνία. Το 1922, δημιούργησε το πρώτο "sunback" μαγιό, ένα κομψό μαύρο μαγιό με ανοιχτή πλάτη. Η δημιουργία της Chanel συνδύαζε πρακτικότητα και κομψότητα, προσφέροντας στις γυναίκες άνεση και αυτοπεποίθηση στην παραλία.

Από τότε έως σήμερα, το μαύρο ολόσωμο μαγιό θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι του θερινού στιλ μας και ένα από τα items που σίγουρα χρειάζεται να προσθέσουμε στη βαλίτσα των διακοπών μας. Διαχρονικό και πολύ κομψό, το μαύρο ολόσωμο μαγιό κολακεύει όλες τις σιλουέτες, ενώ μπορείς να το φορέσεις άνετα και ως top.

Το beach look της Χριστίνας Κοντοβά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr