Follow us

H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το καλοκαιρινό της παντελόνι με τον πιο chic τρόπο

Η κομψή εμφάνιση της Μπέττυ Μαγγίρας με παντελόνι.

MissBloom TEAM
H Μπέττυ Μαγγίρα φόρεσε το καλοκαιρινό της παντελόνι με τον πιο chic τρόπο Instagram@betty_maggira

Αν υπάρχει μία γυναίκα της ελληνικής showbiz που ξεχωρίζει για την κομψότητά της αυτή είναι η Μπέττυ Μαγγίρα. Από τις εμφανίσεις της στη σκηνή που έχουν πάντα την υπογραφή κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών μέχρι τα looks της για την τηλεόραση αλλά και τις χαλαρές της βόλτες, η ηθοποιός και παρουσιάστρια είναι πάντα προσεγμένη και stylish. Μία ακόμα εμφάνισή της ήρθε να το επιβεβαιώσει: η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε για shopping με τις κόρες της, την 14χρονη Αντριάνα και την 9χρονη Καλλινίκη, και ήταν εξαιρετικά chic με το ανεπιτήδευτο στιλ της.

Διαβάστε Επίσης

Τι φόρεσε η Μαγγίρα; Ένα μαύρο cropped παντελόνι, άνετο και φαρδύ στη γραμμή του (τύπου culotte) και μαύρο σε χρώμα. Το συνδύασε άψογα μ' ένα λευκό πουκάμισο που δένει στη μέση αφήνοντας ελάχιστα εκτεθειμένη τη κοιλιά της, ενώ την τελική πινελιά στο σύνολό της έβαλαν τα animal print slides που εξασφάλισαν ένα διακριτικό statement. Μία tote bag σε mint απόχρωση και χρυσά κοσμήματα ολοκλήρωσαν το "shopping chic" look της.

Μπέττυ Μαγγίρα

Μπέττυ Μαγγίρα

Πώς θα φορέσετε κομψά ένα παντελόνι το καλοκαίρι

Ακολουθώντας τη συμβουλή της Μπέττυ Μαγγίρα, ο πιο άνετος και στιλάτος τρόπος για να φορέσεις ένα παντελόνι το καλοκαίρι είναι με λευκά πουκάμισα ή αέρινα τοπ. Το cropped μήκος στο πουκάμισο ή τοπ που θα επιλέξεις καλό θα είναι να μην είναι πολύ αποκαλυπτικό αν θες μία θηλυκή που να αποπνέει σοφιστικέ διάθεση.

Φυσικά, τα ιδανικά παντελόνια για το καλοκαίρι είναι τα φαρδιά παντελόνια και το cropped μήκος ακόμα πιο ιδανικό για την εποχή αφού αποπνέει καλοκαιρινή διάθεση. Μία εναλλακτική στο φαρδύ cropped παντελόνι είναι τα capri pants που το μήκος σταματά κάτω από το γόνατο και πριν τον αστράγαλο αλλά είναι εφαρμοστά. Τα capri pants είναι μία από τις hot τάσεις της μόδας, ενώ τα άνετα παντελόνια είναι η διαχρονική επιλογή.

Ξεχωρίσαμε...

Λινή παντελόνα με λάστιχο Hanwell, Mind Matter.

Ζιπ κιλότ παντελόνι με λάστιχο, Pink Woman.

Παντελόνι με λινό και βολάν, Regalinas.

Ριχτο παντελόνι culotte, Stradivarius.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ