Follow us

Η Μελίνα Νικολαΐδη με το μπικίνι που θα αναδείξει τέλεια το μαύρισμά σου

Η Μελίνα Νικολαΐδη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

MissBloom TEAM
melina.nikolaidi Instagram @melina.nikolaidi

Μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα κλείσουμε τη βαλίτσα και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας οδηγήσει στον προορισμό των διακοπών μας, οι Ελληνίδες celebrities φροντίζουν να μας βάζουν σε ένα vacation mood μέσα από τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ως fashion lovers μάλιστα, η προσοχή μας στρέφεται στις στιλιστικές επιλογές τους, ώστε να πάρουμε ιδέες για looks που θα φορέσουμε και εμείς στις διακοπές μας. Αυτό συνέβη και με μία ανάρτηση της Μελίνας Νικολαΐδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μελίνα Νικολαΐδη δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της ένα Instagram story που τη δείχνει να φορά ένα μπικίνι σε κοραλλί απόχρωση. Ο λόγος που το ξεχωρίσαμε είναι επειδή τα μπικίνι και ολόσωμα μαγιό σε έντονες αποχρώσεις πρόκειται να αναδείξουν τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Διαβάστε Επίσης

Μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις λοιπόν είναι να επενδύσεις σε μπικίνι ή ολόσωμο με λευκό χρώμα, που επίσης θα κάνει αντίθεση με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου. Εναλλακτικά, τα έντονα και χαρούμενα χρώματα όπως το γαλάζιο, το πορτοκαλί, το ροζ και το κόκκινο, αλλά και μοτίβα όπως το φλοράλ και το καρό θα σου φτιάξουν αμέσως τη διάθεση και θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το look σου.

Extra Tip: Μία ακόμα χρήσιμη συμβουλή είναι να αποκτήσεις ένα μαγιό με γήινες αποχρώσεις. Ειδικά εάν επιλέξεις μαγιό σε καφέ, glittery αποχρώσεις θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμψει ακόμα περισσότερο.

Το beach look της Μελίνας Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ