Follow us

Πώς θα είσαι "shopping chic" όπως η Κλέλια Ανδριολάτου | Το look που επέλεξε για να βγει για ψώνια

Τι να φορέσεις για να είσαι άνετη και κομψή όταν βγαίνεις για shopping.

MissBloom TEAM
Κλέλια Ανδριολάτου Instagram@klelia_andriolatou

Λίγο πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακοπές, η Κλέλια Ανδριολάτου έκανε κάτι που συνηθίζουμε οι γυναίκες: βγήκε για ψώνια. Η περίοδος είναι ιδανική, εξάλλου, αφού διανύουμε περίοδο εκπτώσεων και μπορούμε να αποκτήσουμε ένα ακόμα μαγιό ή ένα ακόμα καφτάνι σε τιμή ευκαιρίας. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς ψώνισε η πρωταγωνίστρια του "Maestro", αν και ο φακός την εντόπισε να δοκιμάσει το πιο hot item του καλοκαιριού, ένα γιλέκο. Ξέρουμε, όμως, ότι μας άρεσε το look της, που είναι τέλειο αν θες να βγεις για shopping το καλοκαίρι.

Τι φόρεσε η Κλέλια στη βόλτα για τα ψώνια της

Η ηθοποιός βρέθηκε για τις αγορές της σε γνωστό εμπορικό κέντρο και για την περίσταση είναι επενδύσει σε ένα hero-piece της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας: το denim σορτς. Το σορτς της συνδυάσε μ' ένα off-white crop top με κεντήματα που του έδιναν μια ρομαντική boho διάθεση, ενώ τα χρυσά κολιέ, και κυρίως το μενταγιόν σε σχήμα καρδιάς, που είχε προσθέσει η Κλέλια στον λαιμό της έβαζαν μία vintage πινελιά στο look.

H Κλέλια Ανδριολάτου είχε φορέσει μια καφέ ζώνη με το τζιν σορτσάκι της, κρατούσε ένα μικρό τσαντάκι περασμένο χιαστί, ενώ τα Βirkenstock σανδάλια της είχαν χακί χρώμα για να ταιριάζουν με το υπόλοιπο σύνολο.

Πώς θα είσαι "shopping chic" όπως η Κλέλια Ανδριολάτου | Το look που επέλεξε για να βγει για ψώνια
Κλέλια Ανδριολάτου

Άνεση, στιλ και μια μποέμ διάθεση συνδυάζονται στο outfit της Ελληνίδα πρωταγωνίστριας και σου δίνουν ιδέες για το δικό σου "shopping chic" σύνολο:

1. T-shirt & αθλητικό σορτς

2. Λινό σορτς & λινό γιλέκο & sneakers

3. Denim βερμούδα & tank top & fisherman sandals

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ