Follow us

Brat Girl Summer | Τι είναι το νέο καλοκαιρινό trend και πώς θα το πετύχεις

Το trend του "Brat Girl Summer" ξεκίνησε από τη μουσικό Charli XCX.

Brat Girl Summer | Τι είναι το νέο καλοκαιρινό trend και πώς θα το πετύχεις Splash News / Ideal Images

Tumblr girls του κόσμου ενωθείτε! Ήρθε και πάλι η στιγμή μας, παρέα με το trend του "brat girl summer"! Αν δεν έχεις καταλάβει λέξη (σημαίνει ότι είσαι zoomer), μείνε, θα σου τα εξηγήσω όλα. Αν όμως ξέρεις τι είναι το Tumblr κι έχεις δακρύσει από συγκίνηση, να ξέρεις ότι έχεις την αμέριστη συμπαράστασή μου. Στις αρχές των ‘10s, που το διαδίκτυο ήταν λίγο πιο "αθώο” απ’ ό,τι σήμερα, η γενιά των millennials ανακάλυψε το Tumblr έναν ιστότοπο που έδινε στον καθένα τη δυνατότητα να γίνει blogger (ιδιότητα - προπομπός των influencers που άνθιζε εκείνη την εποχή), αλλά και να δημιουργήσει το δικό του moodboard γεμάτο από gif-άκια και εικόνες που σήμερα θα περιγράφαμε με τον όρο "aesthetics” αν θέλαμε να τις αναζητήσουμε στο Google images.

80’s διαφημίσεις, τα πρησμένα, θελκτικά χείλη της Lana Del Rey, τα φλασαριστά πορτρέτα του Terry Richardson πριν τις καταγγελίες, stills από εμβληματικές στιγμές του σινεμά "κρέμονταν” στον ψηφιακό πίνακα του Tumblr, σαν τις αφίσες σε ένα εφηβικό δωμάτιο. Τίποτα χαρούμενο εδώ. Ήμασταν οι hipsters, η μετεξέλιξη των emos. Αγνό content για κορίτσια με ραγισμένες καρδιές, αγόρια με αδυναμία δέσμευσης και μία πόλη που έμοιαζε ακόμη το ασχημόμορφο μέρος που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα, ακόμα και σε ένα δώμα με ένα στρώμα πεταμένο στο πάτωμα και θέα τη λεωφόρο Καβάλας.

Ποια είναι η Charli XCX;

Fast forward στο σήμερα. H Charli XCX φέρνει πίσω αυτή την αισθητική με το τελευταίο της album "Brat” και ξεκινά το trend "Brat Girl Summer" το οποίο φυσικά και εκτόξευσε το TikTok. Η φράση "brat girl" έχει συγκεντρώσει περίπου 1,1 δισεκατομμύρια προβολές στο TikTok μέχρι σήμερα, σύμφωνα με τα δεδομένα της πλατφόρμας. Ποια είναι όμως η Charli XCX.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ