Follow us

Η Τόνια Σωτηροπούλου με total look από τη Marks & Spencer που είναι ιδανικό για τις διακοπές

Το twin set της Τόνιας Σωτηροπούλου από τη Marks & Spencer που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών.

MissBloom TEAM
toniasotiropoulou Instagram @toniasotiropoulou

Λίγο πριν ετοιμάσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας, το στιλ των Ελληνίδων celebrities λειτουργεί ως πηγή έμπνευσης για να αντιγράψουμε διάφορους συνδυασμούς ή να ακολουθήσουμε κάποια έξυπνα styling tips. Ακριβώς αυτό συνέβη με ένα look που δημιούργησε η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιό δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα άκρως καλοκαιρινό σύνολο, φορώντας ένα twin set από τη νέα συλλογή της Marks & Spencer.

Πιο συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου συνδύασε ένα μεσάτο τοπ και μία πλισέ φούστα. Και τα δύο κομμάτια είναι σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του ροζ. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε το twin set της είναι επειδή αξίζει μία θέση στη βαλίτσα των διακοπών σου. Γιατί;

Διαβάστε Επίσης

Co-ords, twin sets, matching sets ή two-pieces είναι τα σετ που αποτελούνται από δύο κομμάτια στην ίδια απόχρωση ή μοτίβο, τα οποία μπορείς να φορέσεις είτε μαζί είτε ξεχωριστά. Ποιοι είναι οι συνδυασμοί; Τοπ με φούστα ή σορτς ή παντελόνι ή κιλότ ή φούστα sarong, κιμονό με σορτς ή παντελόνα, πουκαμίσες με παντελόνες. Όλα τους όμως έχουν έναν κοινό στόχο, δηλαδή να κάνουν το καθημερινό ντύσιμο μία εύκολη υπόθεση.

Τα co-ords πρόκειται να φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμα και για τις καλοκαιρινές διακοπές, ώστε να μην πάρεις μαζί σου περισσότερα ρούχα από εκείνα που χρειάζεσαι. Τα δύο κομμάτια του σετ άλλωστε μπορείς να τα φορέσεις είτε μαζί είτε χωριστά στην παραλία ή γενικώς στις βόλτες σου ώστε να δημιουργήσεις πολλά σύνολα με λιγότερα κομμάτια.

Το καλοκαιρινό look της Τόνιας Σωτηροπούλου

Get the Look

Μεσάτο τοπ με τιραντάκι και λαιμόκοψη V Marks & Spencer

Μίντι πλισέ φούστα Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ