Follow us

Πώς θα ντυθείς το καλοκαίρι σαν τα κορίτσια του L.A.

Τι φοράνε οι fashionistas του Λος Άντζελες αυτή την εποχή.

Πώς θα ντυθείς το καλοκαίρι σαν τα κορίτσια του L.A. Splash News / Ideal Images

Όταν αναζητάμε ιδέες για το στιλ μας, συνήθως στρεφόμαστε στους λογαριασμούς των πιο κομψών του γυναικών του πλανήτη, των Γαλλίδων. Επίσης, οι Ιταλίδες και το ιταλικό street style αποτελούν τεράστια πηγή έμπνευσης, ενώ βεβαίως υπάρχουν και οι "βασίλισσες του coolness", οι Σκανδιναβές. Όμως, υπάρχει και η άλλη πλευρά του Ατλαντικού, εκεί όπου τον πρώτο λόγο στο επιδραστικό στιλ έχει η Νέα Υόρκη ως μία από τις κορυφαίες πρωτεύουσας της μόδας. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή: ακόμα πιο δυτικά, στην Καλιφόρνια και τη λαμπερή πόλη του Λος Άντζελες, οι γυναίκες έχουν φροντίσει να βάλουν τη σφραγίδα τους στο δικό τους στιλ που εκπροσωπεί την αγάπη τους για ό,τι κάνουν και ό,τι πρεσβεύουν.

Τα L.A. girls είναι φωτεινά κορίτσια. Λατρεύουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις δραστηριότητες σ' αυτή ή δίπλα της. Δεν είναι παράλογο, επομένως, που το L.A. στιλ ενσωματώνει πολλά beachwear και αθλητικά κομμάτια, ιδίως κολάν, μπουστάκια και κοντά σορτς. Τα μαγιό, μάλιστα, δεν αποτελούν μόνο επιλογή για βουτιές στη θάλασσα: τα κορίτσια στο L.A. θα δεις να φορούν συχνά τα bikini top τους και τα ολόσωμά τους ως τοπ συνδυάζοντάς τα με άνετες παντελόνες ή denim σορτς και μίνι φούστες.

Σορτς και βερμούδες αποτελούν, βεβαίως, κομμάτια -κλειδιά στην γκαρνταρόμπα τους και δεν διστάσουν να τα φορέσουν και βράδυ, ενώ αν πρέπει να διαλέξουν φόρεμα για μία βραδινή έξοδο αυτό θα έχει σίγουρα θηλυκές λεπτομέρειες όπως cut-outs. Από τα φορέματα που ξεχωρίζουν στις πρωινές εμφανίσεις τους, είναι τα μίνι αλλά και τα λευκά φορέματα, ενώ τους αρέσουν και φορούν συχνά έντονα prints. Όπως είπαμε, εξάλλου, οι γυναίκες στο Λος Άντζελες είναι φωτεινές και λαμπερές και τα έντονα χρώματα υπάρχουν πάντα στη ντουλάπα τους, όπως και τα μοτίβα.

Τέλος, σημείωσε ότι στο L.A. τα κορίτσια αγαπούν τα crochet κομμάτια και αξεσουάρ, που αποπνέουν boho αισθητική, λατρεύουν τις καουμπόικες μπότες και έχουν πολλά σέξι μπικίνι στην καλοκαιρινή συλλογή τους.

1. Βερμούδες & σορτς

2. Little White Dresses

3. Crochet κομμάτια

4. Φορέματα με cut-outs

5. Έντονα prints

6. Σέξι μπικίνι

7. Αθλητικά ρούχα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ