Follow us

5 στιλιστικές συμβουλές για να δημιουργήσεις τα πιο κομψά looks στις βόλτες σου στα σοκάκια του νησιού

Εάν αναρωτιέσαι "τι να φορέσω στο νησί", αυτά τα looks που συγκεντρώσαμε είναι η απάντηση.

voltes sokakia nision iStock

Αυτή την περίοδο, λίγο πριν πάμε διακοπές, η μοναδική απορία που έχουμε ως fashionistas είναι "τι να φορέσω στο νησί" και αφορά τα looks που θα δημιουργήσουμε στη διάρκεια της παραμονής μας εκεί. Φυσικά, οι επιλογές είναι πολλές ώστε καθεμία από εμάς να επιλέξει την αγαπημένη της. Ωστόσο, εμείς για να σε βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε στιλιστικές συμβουλές που πρόκειται να σου φανούν πολύ χρήσιμες.

Διαβάστε Επίσης

Φόρεσε τα μαντήλια σου ως τοπ: Τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις; Ένα εμπριμέ μαντήλι ή ένα μαντήλι στο αγαπημένο στο χρώμα. Δίπλωσε το ώστε να δημιουργηθεί ένα τρίγωνο και δέσ'το γύρω από το σώμα σου. Συνδύασε το με σορτς ή παντελόνες και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως καλοκαιρινό και girly.

Το item που δεν πρέπει να ξεχάσεις: Εκτός από τα μαγιό και τα καφτάνια, τα σανδάλια και τις ψάθινες τσάντες, στη βαλίτσα των διακοπών σου αξίζει να προσθέσεις και ένα πανωφόρι. Μπορεί το καλοκαίρι να χαρακτηρίζεται από την υψηλή θερμοκρασία του, ωστόσο τα νησιώτικα βράδια είναι συχνά δροσερά. Συνεπώς, ένα λινό σακάκι, μία λεπτή ζακέτα ή έστω μία εσάρπα είναι ιδανικές επιλογές.

Τα φορέματα είναι πάντα μία καλή επιλογή: Για κάθε περίσταση, τα φορέματα θα είναι πάντα μία από τις καλύτερες επιλογές. Αέρινα και δροσερά, τα φορέματα είτε μονόχρωμα είτε εμπριμέ, θα σε βοηθήσουν να ντυθείς εύκολα και γρήγορα χωρίς να σκεφτείς ιδιαιτέρως το styling. Ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι στις διακοπές δηλαδή.

Τα ιδανικά παπούτσια: Όσον αφορά στα παπούτσια, είναι προτιμότερο να τοποθετήσεις στη βαλίτσα σου flat παπούτσια όπως οι σαγιονάρες, οι εσπαντρίγιες ή τα σανδάλια. Σίγουρα, τα ψηλοτάκουνα παπούτσια είναι πολύ εντυπωσιακά, ωστόσο το περπάτημα στα σοκάκια των νησιών μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολο. Εναλλακτικά, προτείνουμε να προτιμήσεις ψηλοτάκουνα με τετράγωνο τακούνι που προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Φόρεσε το παρεό σου ως φούστα: Ένας από τους λόγους που αγαπάμε τα παρεό είναι επειδή μπορούμε να τα φορέσουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Προτείνουμε λοιπόν να τα δέσεις με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνουν φούστα και να τα συνδυάσεις με λινά πουκάμισα ή tank tops.

Τα πιο κομψά looks για να αντιγράψεις στις διακοπές

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ