Last minute shopping | 5 κομμάτια σε έκπτωση από τη Zara για να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών

Οι αγορές που θα κάνεις από τη Zara στις εκπτώσεις έχουν μεγάλη σημασία.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις συνεχίζονται κανονικά μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και λίγο πριν ετοιμάσεις τη βαλίτσα για τις διακοπές σου έχεις την ευκαιρία να κάνεις τις πιο έξυπνες αγορές; Δηλαδή, μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την τόσο ιδιαίτερη ευκαιρία ώστε να προσθέσεις στη συλλογή σου όλα τα must have κομμάτια για τα looks που θα δημιουργήσεις στο νησί. Η Zara για παράδειγμα, προσφέρει μεγάλη ποικιλία από items που αξίζουν την προσοχή σου, αφού θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ως η πιο καλοντυμένη ακόμα και στις διακοπές.

Διαβάστε Επίσης

1. Εμπριμέ πουκάμισο: Γιατί; Επειδή είναι ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις ένα κομψό σύνολο χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα. Συνδύασε το με σορτς και παντελόνες, τόσο για την παραλία όσο και για τις χαλαρές βόλτες στο νησί. Τα χαρούμενα μοτίβα έχουν πάντα την ικανότητα να κλέβουν τις εντυπώσεις.

2. Midi λευκή φούστα: Γιατί; Επειδή ταιριάζει με κάθε απόχρωση ή print, ενώ μπορείς να τη φορέσεις με πολλούς τρόπους. Κάπως έτσι, θα δημιουργήσεις περισσότερα looks με συγκεκριμένα items.

Διαβάστε Επίσης

3. Εμπριμέ φόρεμα: Γιατί; Επειδή χρειάζεσαι μόνο αυτό για να ντυθείς κομψά. Συνδύασε το είτε με σαγιονάρες είτε με σανδάλια είτε με εσπαντρίγιες για ένα άκρως καλοκαιρινό αποτέλεσμα.

4. Σορτς σε pastel απόχρωση: Γιατί; Επειδή είναι άκρως καλοκαιρινό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Φόρεσε το είτε με basic κομμάτια όπως τα tank tops σε ουδέτερες αποχρώσεις ή οι μαρινιέρες είτε με λινά πουκάμισα.

5.Flat σανδάλια: Γιατί; Επειδή ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις.

Editor's Picks

Ίσιο πέδιλο λεπτά λουριά Zara

Κοντό τοπ με V λαιμόκοψη Zara

Μίντι φόρεμα Zara

Ψηλόμεσο σορτς Zara

Μίντι φούστα Zara