Follow us

Αυτά είναι τα viral παπούτσια από τη Mango που θα σε γυρίσουν πίσω στην παιδική σου ηλικία

Τα παπούτσια που θα θυμούνται σίγουρα οι millennials.

MissBloom TEAM
papoutsia Splash News / Ideal Image

Εάν θυμάσαι να συνδυάζεις τις φούστες σου με κολάν κάθε απόχρωσης, εάν φορούσες με μανία ρούχα σε tie-dye μοτίβα και καπέλα, skinny παντελόνια, τζιν σορτς με μακριές μπλούζες, τότε θα πρέπει να σου πούμε συγχαρητήρια. Ανήκεις στους millennials. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο κόσμος της μόδας κάνει κύκλους. Έτσι, τάσεις που γνωρίσαμε πριν από αρκετές δεκαετίες, επανέρχονται στην επικαιρότητά πιο ανανεωμένες και θέτουν ως στόχο να πείσουν ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista για την αξία τους. Ωστόσο, υπάρχουν και περιπτώσεις που δεν περιμέναμε να επανέλθουν κάποια items. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα mesh παπούτσια που θυμόμαστε από τα τέλη της δεκαετίας του '90 και την αρχή των 00s.

Πρόκειται λοιπόν για ένα ζευγάρι flat mules που φορούσαμε με μανία εκείνη την εποχή. Τα βρίσκαμε σε κάθε χαρούμενη απόχρωση του ουράνιου τόξου. Ήταν άκρως καλοκαιρινά και πολύ κοριτσίστικα. Ακριβώς αυτά τα παπούτσια επανέφερε η Mango μέσα από τη νέα της συλλογή για το καλοκαίρι του 2024. Κάνοντας μερικά clicks στο ηλεκτρονικό κατάστημά της λοιπόν, πρόκειται να βρεις αυτή τη διασταύρωση των mesh shoes με mules σε έντονη απόχρωση όπως το ανοιχτό πράσινο και το κόκκινο, τα οποία μάλιστα είναι διακοσμημένα με χάντρες.

Αξίζουν την προσοχή σου; Δεδομένου πως το καλοκαίρι είναι η εποχή που οι περισσότερες από εμάς τολμάμε περισσότερους στιλιστικούς συνδυασμούς, ίσως αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου. Θα τα φορέσεις με λευκά παντελόνια και φορέματα ή ακόμα και στην παραλία. Το σίγουρο είναι πως θα θυμηθείς τα νιάτα σου.

Τα viral παπούτσια από τη Mango

Get the Item

Παπούτσι mesh χάντρες Mango

Παπούτσι mesh χάντρες Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ