Follow us

Η Δανάη Μπάρκα ήταν καλεσμένη σε δύο καλοκαιρινούς γάμους και δημιούργησε τα πιο κομψά looks

Η Δανάη Μπάρκα μάς προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση και για τα δικά μας looks.

MissBloom TEAM
danai_barka Instagram @danai_barka

Η φράση "δεν ξέρω τι να φορέσω" είναι από εκείνες που προβληματίζουν κάθε fashionista. Κάθε διαφορετική περίσταση απαιτεί και διαφορετική αντιμετώπιση, συνεπώς κάθε φορά χρειάζεται να σκεφτούμε έναν άλλο συνδυασμό. Για το γραφείο, τις βραδινές εξόδους, το date night, την παραλία. Την περίοδο του καλοκαιριού μάλιστα, μας απασχολεί επίσης το πως θα δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις ως καλεσμένες σε γάμους. Εάν λοιπόν έχουν φτάσει στα χέρια σου προσκλητήρια για καλοκαιρινούς γάμους και ακόμα αναρωτιέσαι τι να φορέσεις, η Δανάη Μπάρκα δημιούργησε

Διαβάστε Επίσης

Look 1

Για το πρώτο look της, η Δανάη Μπάρκα επέλεξε να φορέσει ένα mini σατινέ κόκκινο φόρεμα, που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους της και το συνδύασε με μαύρα platform shoes που δένουν γύρω από τον αστράγαλο. Από την εν λόγω εμφάνισή της αξίζει να κρατήσεις πως τα σατινέ φορέματα, που τα τελευταία χρόνια έχουν την τιμητική τους, είναι ιδανική επιλογή για επίσημα καλέσματα όπως οι γάμοι και οι βαφτίσεις. Ο βασικότερος λόγος όμως που αξίζουν την προσοχή σου είναι επειδή μπορείς να τα φορέσεις με διαφορετικό styling και σε άλλες περιστάσεις. Για παράδειγμα, να τα συνδυάσεις με flat σανδάλια για τις εμφανίσεις σου είτε στην πόλη είτε στο νησί.

Look 2

Η δεύτερη στιλιστική πρόταση της Δανάης Μπάρκα είναι το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα mini μαύρο φόρεμα με λεπτές τιράντες, το οποίο στο μπροστινό μέρος είχε έναν μεγάλο φιόγκο. Το συνδύασε με ένα ζευγάρι επίσης μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τη συγκεκριμένη εμφάνισή της είναι επειδή πλέον το μαύρο χρώμα είναι must εάν είσαι καλεσμένη σε γάμο. Προτείνουμε λοιπόν να ξεχάσεις την κλισέ άποψη πως το μαύρο είναι απαγορευτικό και να δημιουργήσεις την πιο κομψή εμφάνιση, φορώντας το.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ