Follow us

Summer Essentials | Τα must-haves του καλοκαιρινού στιλ

Όλα τα items που πρέπει να έχει κάθε fashionista στη ντουλάπα της αυτό το καλοκαίρι, τα βρήκαμε στο The Mall Athens.

Summer Essentials | Τα must-haves του καλοκαιρινού στιλ Βασίλης Μαντάς

Ο Ιούλιος είναι στα μάτια μου ο πλέον ιδανικός μήνας για να κάνεις update στην γκαρνταρόμπα σου. Λίγο ο (πολύ) ζεστός καιρός που καλεί για πιο ανάλαφρα, δροσερά υφάσματα, λίγο τα δεκάδες save the date για γάμους και βαπτίσεις και η διάθεση για ανανέωση λίγο πριν την καλοκαιρινή άδεια και τις διακοπές, μια (έστω!) βόλτα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens είναι απαραίτητη.

Εκεί βρέθηκα κι εγώ προ ημερών προκειμένου να προμηθευτώ όλα τα απαραίτητα του καλοκαιρινού στιλ, αλλά και του νεσεσέρ των διακοπών μου. Περιττό να πω πως τα βρήκα όλα κι έκανα τις αγορές μου εύκολα, γρήγορα σε μία όαση δροσιάς μέσα στην καυτή πόλη, γεμάτη με τα πιο hot fashion και beauty brands.

Summer Essentials | Τα must-haves του καλοκαιρινού στιλ

Η πρώτη στάση που έκανα ήταν στο Simple Caracters, καθώς εκεί βρίσκω πάντα τα πιο όμορφα φορέματα για καθημερινές, αλλά και πιο επίσημες περιστάσεις. Για μία ακόμα φορά, τόσο η μεγάλη ποικιλία ρούχων, όσο και το εξαιρετικά εξυπηρετικό προσωπικό με κέρδισαν και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά είχα βρει ακριβώς το καλοκαιρινό σύνολο που έψαχνα. Μάξι φλοράλ φόρεμα, σανδάλια με πέτρες, ψάθινη τσάντα και μεγάλα γυαλιά ηλίου: Υπάρχει πιο stylish καλοκαιρινή fashion "συνταγή"; Αμφιβάλλω.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ