Follow us

Αυτό είναι το πιο διάσημο fashion item για το φετινό καλοκαίρι | Το έχεις ήδη στη ντουλάπα σου

Το κομμάτι που φορούν όλες οι fashionistas αυτή την περίοδο.

tank top Splas News / Ideal Image

Θα συμφωνήσουμε πως οι τάσεις της μόδας είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακές. Ωστόσο, συχνά οι γυναίκες που αγαπάμε τον κόσμο του styling φαίνεται πως ξεχνάμε ότι η κομψότητα κρύβεται στην απλότητα και ότι πολλές φορές χρειάζεται να ανατρέξουμε στα basic διαχρονικά κομμάτια της συλλογής μας για να δημιουργήσουμε μία προσεγμένη εμφάνιση. Φέτος το καλοκαίρι, φαίνεται πως αυτό το στιλιστικό tip μάς έχει γίνει μάθημα. Για ποιον λόγο;

Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instargram @databutmakeitfashion που ακολουθούν οι fashionistas που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένες, το πιο διάσημο item του φετινού καλοκαιριού είναι το λευκό tank top. Σύμφωνα με τον εν λόγω λογαριασμό τα tank tops έχουν αυξηθεί κατά 14% περισσότερο φέτος το καλοκαίρι, ενώ η παρουσία τους τόσο στις συλλογές των οίκων για το καλοκαίρι του 2024 όσο και στις εμφανίσεις των fashionistas είναι η μεγαλύτερη τα τελευταία πέντε χρόνια.

Ένα τόσο απλό κομμάτι όπως το κλασικό και διαχρονικό λευκό tank top κατάφερε να βρει τη δική του θέση στις S/S24 συλλογές των διασημότερων οίκων μόδας. Τα είδαμε στις πασαρέλες των Dries Van Noten, Gucci, Prada, Saint Laurent, JW Anderson, Loewe και Ganni, οι οποίοι μας παρουσίασαν κάθε πιθανό τρόπο για να τα φορέσουμε. Ωστόσο, το styling που μπορούμε να ακολουθήσουμε με ένα λευκό tank top δεν είναι μία δύσκολη διαδικασία, αφού ταιριάζει με τα πάντα και λειτουργεί ως καμβάς για να το φορέσουμε με πιο statement κομμάτια. Παρακάτω, θα βρεις την απαραίτητη έμπνευση για να το φορέσεις και εσύ.

Το αγαπημένο item των fashionistas για το καλοκαίρι

Editor's Picks

Εφαρμοστή μπλούζα Zara

Τοπ πλεκτό τιράντες Mango

Μπλούζα από ύφασμα με νήμα από βαμβάκι Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ