Follow us

Ο Παύλος Γαλακτερός φτιάχνει τη βαλίτσα των διακοπών

Για την ακρίβεια, εντόπισε όλα εκείνα τα κομμάτια που θα αναβαθμίσουν το καλοκαιρινό ανδρικό στυλ με σεβασμό πάντα προς το περιβάλλον, στη νέα συλλογή της Nautica.

MissBloom TEAM
γαλακτερος Βασίλης Μαντάς

Για έναν άντρα, κάθε φορά που έρχεται η στιγμή να φτιάξει βαλίτσα για τις διακοπές, έρχεται και μία σκέψη τρελή: Πόσο τέλειο θα ήταν αν μπορούσε να ετοιμαστεί από μόνη της και να τον περιμένει στην πόρτα. Επειδή από όσο θυμόμαστε ωστόσο, η τεχνολογία δεν έχει προχωρήσει τόσο, για αρχή αρκεί και με το παραπάνω να έχει καταλήξει κάποιος σε ένα brand διαχρονικά ποιοτικό που είναι συνυφασμένο με το καλοκαίρι και που αποτελεί εγγύηση κομψότητας, όποιους συνδυασμούς κι αν κάνει.

Όταν μιλάμε για καλοκαίρια, για ακρογιαλιές, αστέρια, αλλά και κομψό, ανεπιτήδευτο αντρικό ντύσιμο, στο μυαλό μας έρχεται πρώτη η Nautica. Η νέα συλλογή της προσφέρει μεγάλη ποικιλία από υπέροχα κομμάτια που, αφενός θα ανανεώσουν τη ανδρική γκαρνταρόμπα χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσεις για χρόνια, αφετέρου είναι φιλικά προς περιβάλλον χωρίς να θυσιάζουν ούτε στο ελάχιστο το στυλ και τον φινετσάτη αισθητική τους.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ