Follow us

Τα πιο κομψά twin sets που δεν θα σταματήσεις να φοράς αυτή την περίοδο

Η στιλιστική συμβουλή που ακολουθούν οι fashionistas για κομψές εμφανίσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση.

Pink Woman @Pink Woman

Ένας από τους λόγους που οι γυναίκες λατρεύουμε τον κόσμο της μόδας είναι επειδή μας προσφέρει διάφορες επιλογές αφενός για να εξερευνήσουμε το στιλ μας και αφετέρου για να δημιουργήσουμε κομψές εμφανίσεις για την εκάστοτε περίσταση. Ωστόσο, εάν υπάρχει μία κατηγορία ρούχων που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά και τη γκαρνταρόμπα μας είναι εκείνα που προσαρμόζονται εύκολα σε day to night εμφανίσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα twin sets που φέτος το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Τα σετ δηλαδή που αποτελούνται από τοπ και φούστα ή παντελόνι ή σορτς.

Αυτό που λειτούργησε ως reminder για τη στιλιστική αξία των twin sets είναι η νέα συλλογή της Pink Woman, του ελληνικού brand που εδώ και χρόνια φέρνει εις πέρας έναν πολύ σημαντικό στόχο. Να μας προσφέρει ρούχα για την εκάστοτε σεζόν που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα, αισθητική και κομψότητα. Κάνοντας λοιπόν ένα scroll down στο ηλεκτρονικό κατάστημα pinkwoman-fashion.com ξεχωρίσαμε μία μεγάλη ποικιλία από twin sets, που μας ενθουσίασε. Γιατί; Πρόκειται να τα φορέσεις τόσο στην πόλη όσο και στο νησί, από το πρωί έως το βράδυ, δημιουργώντας εμφανίσεις που θα σε χαρακτηρίσουν ως την πιο καλοντυμένη.

Σε περίπτωση βέβαια που δεν σε έχουμε πείσει για τη στιλιστική αξία των twin sets, συγκεντρώσαμε τρεις λόγους που αξίζει να τα προσθέσεις στη συλλογή σου.

Μπορείς να τα φορέσεις είτε ως σετ είτε ξεχωριστά: Ο σημαντικότερος λόγος που οι fashionistas αγαπούν τα twin sets είναι επειδή μπορούν να τα φορέσουν είτε ως σετ είτε ξεχωριστά. Τα εν λόγω σετ μάλιστα δημιουργούν έναν πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις όπου κι αν βρίσκεσαι.

Γλιτώνεις χώρο στη βαλίτσα σου: Προσθέτοντας twin sets στη βαλίτσα των διακοπών σου, θα είσαι σίγουρη πως θα είσαι κομψή είτε στις βόλτες είτε στην παραλία. Εξίσου σημαντικό είναι πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα δύο items τόσο ως σετ όσο και ξεχωριστά τόσο στην παραλία όσο και στις χαλαρές βόλτες σου στο νησί. Για παράδειγμα, το τοπ από το twin set σου μπορείς να το συνδυάσεις με άλλο bottom, ενώ τη φούστα/σορτς/ παντελόνι να τη συνδυάσεις με το μαγιό σου για την παραλία. Win-Win.

Θα ντύνεσαι γρήγορα: Τελευταίος, αλλά επίσης πολύ σημαντικός λόγος που τα twin sets έχουν κερδίσει την προσοχή των fashionistas είναι επειδή είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ντυθείς κομψά χωρίς να περάσεις πολύ χρόνο μπροστά στον καθρέφτη. Χρειάζεται απλώς να φορέσεις το αγαπημένο σου twin set, που θα βρεις σίγουρα στη νέα συλλογή της Pink Woman και να το συνδυάσεις με τα αντίστοιχα αξεσουάρ.

Είμαστε σίγουρες πως μετά από τα παραπάνω, θα έχεις πεισθεί να προσθέσεις κάποια twin sets στη συλλογή σου, τα οποία θα φοράς non stop αυτή την περίοδο. Προτείνουμε λοιπόν να επισκεφτείς την Pink Woman, όπου θα βρεις μεγάλη ποικιλία από twin sets τόσο σε μονοχρωμίες όπως το μαύρο ή το λευκό ή το γαλάζιο όσο και σε ρομαντικά florals όσο και σε tropical μοτίβα. Όλα τους είναι άνετα, πολύ chic, άκρως καλοκαιρινά και πρόκειται να σε κάνουν να νιώσεις η πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου.

Βρες τη συλλογή στο pinkwoman-fashion.com και στα 120 καταστήματα Pink Woman σε όλη την Ελλάδα.

Ακολούθησε την Pink Woman σε Facebook, Instagram & TikTok

Editor's Picks

Κροπ τοπ με print και λεπτομέρεια σφηκοφωλιάς Pink Woman

 

Maxi φούστα με print και βολάν Pink Woman

 

Μπλούζα κροπ τοπ με δέσιμο και μανίκια 3/4 Pink Woman

 

Σορτς με λάστιχο Pink Woman

 

Κροπ τοπ με σούρες Pink Woman

 

Midi φούστα με wrap around δέσιμο Pink Woman

 

Φλοράλ κροπ τοπ με δέσιμο Pink Woman

 

Midi φλοράλ φούστα με άνοιγμα Pink Woman

 

Κροπ τοπ με σούρες και κεντημένα λουλούδια Pink Woman

 

Παντελόνι με κεντημένα λουλούδια Pink Woman

 

Τοπ με print και κεντημένα σχέδια Pink Woman

 

Σορτς με print και κεντημένα σχέδια Pink Woman

 

Κροσέ πλεκτό κροπ τοπ Pink Woman

 

Κροσέ πλεκτό σορτς Pink Woman

 

Strapless κροπ τοπ με κεντημένο σχέδιο Pink Woman

 

Maxi φούστα με κεντημένο σχέδιο Pink Woman

 

Strapless κροπ τοπ Pink Woman

 

Wide leg παντελόνα Pink Woman

 

Κροπ πουκάμισο με print και δέσιμο Pink Woman

 

Σορτς με print Pink Woman

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr