Η Ράνια Τζίμα μ' ένα φόρεμα Celia Kritharioti που είναι ιδανικό για καλοκαιρινά looks στο γραφείο

Η διάσημη σχεδιάστρια μας εξέπληξε για ακόμη μία φορά.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
ndp

Είναι μία από τις πιο κομψές Ελληνίδες δημοσιογράφους και παρουσιάστριες. Η Ράνια Τζίμα μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να καθιερωθεί στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και να αποτελεί ένα από τα πιο έγκυρα και συμπαθή πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Η γνωστή δημοσιογράφος αρκετά συχνά ανεβάζει φωτογραφίες τόσο από το στούντιο όσο και από την καθημερινότητά της, δείχνοντάς μας όμορφες στιγμές μαζί με την κορούλα της. Αυτή τη φορά, ανήρτησε το τελευταίο της look το οποίο ήταν ένα εξαιρετικά κομψό φόρεμα σε γραμμή Α στο χρώμα της μέντας.

Ράνια Τζίμα | Το φόρεμα της είναι ιδανικό εάν είσαι καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

Όπως η ίδια μας ενημέρωσε μέσω του mention της, το φόρεμα είναι από σειρά prêt a porter 5226 της Celia Kritharioti. Η διάσημη fashion designer μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές βραδινές couture δημιουργίες με τις οποίες έχει ντύσεις πολλές διάσημες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ωστόσο, μέσα από τη σειρά 5226 Celia Kritharioti απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν έναν αέρα Υψηλής Ραπτικής στην καθημερινότητά τους. Στο φόρεμα της Ράνιας Τζίμα λατρέψαμε τόσο τη γραμμή όσο και το χρώμα του που το κάνουν ιδανικό για καλοκαιρινά office looks αλλά και για καλοκαιρινά cocktail πάρτι.