Follow us

Η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησε το ιδανικό look για τις βόλτες στο νησί

Το girly look της Χριστίνας Μπόμπα από τις διακοπές της στη Νάξο.

MissBloom TEAM
chrismpo Instagram @chrismpo

Η Χριστίνα Μπόμπα απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης μαζί με την οικογένεια της, αφού όλοι μαζί περνούν το καλοκαίρι τους στη Νάξο. Η content creator και επιχειρηματίας φροντίζει να δημοσιεύει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, αλλά και από τις στιλιστικές που κάνει.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα posts της που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι αυτό, στο οποίο φορά ένα mini φόρεμα σε floral μοτίβο και girly αισθητική, το οποίο έχει συνδυάσει με flat δερμάτινα σανδάλια, ψάθινη τσάντα και γυαλιά ηλίου. Το outfit της είναι κομψό, άκρως καλοκαιρινό και ιδανικό για τις βόλτες στα σοκάκια των νησιών.

Πώς θα δημιουργήσεις λοιπόν τις πιο κομψές εμφανίσεις στο νησί;

-1 Το λευκό φόρεμα είναι το "little black dress" του καλοκαιριού, δηλαδή κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό σχέδιο ανάλογα με το προσωπικό στιλ της, ενώ μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές περιστάσεις. Φυσικά, ένα λευκό φόρεμα στο αγαπημένο σου μήκος είναι must για τις βραδινές εξόδους. Συνδύασε το με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή mules και πρόσθεσε την απαραίτητη λάμψη με χρυσά κοσμήματα.

-2 Τα αξεσουάρ είναι αναπόσπαστο κομμάτι ενός look και αυτό ισχύει και για τα βραδινά σύνολα του καλοκαιριού. Ακολουθώντας τον πιο cool χαρακτήρα της εποχής, μπορείς να αντικαταστήσεις τα ψηλοτάκουνα παπούτσια με ένα ζευγάρι flat σανδάλια ώστε να απολαύσεις στο έπακρο την έξοδο σου. Όσον αφορά στις τσάντες, οι ψάθινες είναι σίγουρα μία από τις πιο summerish επιλογές. Πλέον άλλωστε στις συλλογές των brands θα βρεις τσάντες από φυσικά υλικά σε διαφορετικά μεγέθη, ώστε να επιλέξεις την ιδανική ανάλογα με την περίσταση.

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ