Follow us

5 λευκά ολόσωμα μαγιό σε έκπτωση για να αντιγράψεις το beach look της Μαρίας Ηλιάκη

Γιατί αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα λευκό ολόσωμο μαγιό όπως αυτό της Μαρίας Ηλιάκη;

MissBloom TEAM
marakiiliaki Instagram @marakiiliaki

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει και πλέον η προσοχή μας έχει στραφεί στις last minute αγορές που χρειάζεται να κάνουμε. Ανάμεσα στα κομμάτια που κάθε ενημερωμένη fashionista φροντίζει να έχει κάθε καλοκαίρι είναι το λευκό ολόσωμο μαγιό. Πρόκειται για ένα διαχρονικό μαγιό, το οποίο ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Ακριβώς αυτό το item επέλεξε και η Μαρία Ηλιάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο φαίνεται να φορά ένα one shoulder λευκό ολόσωμο μαγιό, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε Επίσης

Γιατί αξίζει λοιπόν να προσθέσεις ένα λευκό ολόσωμο μαγιό στη συλλογή σου;

-1 Εάν έχεις προσθέσει στη βαλίτσα των διακοπών σου πολύχρωμα καφτάνια, φούστες παρεό σε έντονα εμπριμέ μοτίβα και φορέματα σε χαρούμενα χρώματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να προσθέσεις κάποια και ένα λευκό μαγιό, το οποίο ταιριάζει αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

-2 Αυτό το tip αφορά κυρίως τα ολόσωμα μαγιό. Ένα λευκό ολόσωμο μπορεί να πάρει άνετα τη θέση του τοπ στα σύνολα σου στο νησί. Κάπως έτσι γλιτώνεις χώρο στη βαλίτσα και μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερους συνδυασμούς στα σύνολά σου.

-3 Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για να προσθέσεις στη συλλογή σου ένα ολόσωμο μαγιό ή μπικίνι σε λευκό χρώμα είναι πως θα τονίσει τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου, λόγω της αντίθεσης που δημιουργείται.

Το beach look της Μαρίας Ηλιάκη

Get the Look

Ολόσωμο Μαγιό Calzedonia

Ολόσωμο μαγιό Sophie Deloudi

Ολόσωμο Μαγιό Classic Piquet Calzedonia

Ολόσωμο μαγιό Michael Kors answear.gr

Ολόσωμο μαγιό με φερμουάρ και αθλητική πλάτη Oysho

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ