Follow us

Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια παπούτσια που έχουν οι celebrities στη βαλίτσα διακοπών

Τα 5 all time classic στυλ παπουτσιών που πρέπει να έχει η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου και είναι ιδανικά για να αποκτήσεις στις εκπτώσεις.

MissBloom TEAM
παπουτσια Courtesy of epapoutsia.gr

Καλοκαίρι σημαίνει ζέστη, διακοπές και φυσικά μια ευκαιρία να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου με κομψά και πρακτικά κομμάτια που προσφέρουν άνεση και στυλ. Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας είναι τα παπούτσια. Με τις εκπτώσεις να πλησιάζουν, είναι η τέλεια στιγμή να επενδύσεις σε βασικά κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Παρακάτω, θα βρεις τα πέντε βασικά στυλ παπουτσιών που όλες οι celebrities γνωρίζουν ότι είναι ιδανικά για τις διακοπές και κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στη συλλογή της αυτό το καλοκαίρι. Ειδικά τώρα στις εκπτώσεις, είναι οι καλύτερες αγορές που μπορείς να κάνεις. Και όπως γνωρίζουν οι fashion insiders, το epapoutsia.gr είναι ο online προορισμός στον οποίο θα βρεις χιλιάδες παπούτσια στις τάσεις της σεζόν που αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις. Εδώ θα βρεις και τα καλύτερα παπούτσια για το καλοκαίρι σε απίστευτες τιμές εκπτώσεων.

1. Εσπαντρίγιες

Οι εσπαντρίγιες είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι. Κατασκευασμένες από φυσικά υλικά όπως λινάρι και σχοινί, είναι ελαφριές, άνετες και αναπνέουν. Συνδυάζονται εύκολα με φορέματα, σορτς και φούστες, προσφέροντας ένα casual και κομψό look. Είναι ιδανικές για καθημερινές εμφανίσεις και βόλτες στην πόλη ή το νησί.

Διαβάστε περισσότερα στο yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ