Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με το item που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε ένα από τα staples της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

MissBloom TEAM
nancyzabetoglou Instagram @nancyzabetoglou

Η αντίστροφη μέτρηση για τις καλοκαιρινές διακοπές έχει ξεκινήσει και ως καλά ενημερωμένες fashionistas έχουμε ήδη ξεκινήσει να δημιουργούμε τη λίστα με όλα τα ρούχα και αξεσουάρ που θα τοποθετήσουμε στη βαλίτσα μας. Ακολουθώντας τις συμβουλές των packing experts, ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ολοκληρωμένα σύνολα με κομμάτια που μπορείς να φορέσεις με παραπάνω από έναν τρόπο ή περίσταση. Ένα τέτοιο item φόρεσε πρόσφατα στις διακοπές της και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έχει ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης σε ένα από τα αγαπημένα της νησιά, δηλαδή τα Κύθηρα. Μοιράστηκε λοιπόν με τους διαδικτυακούς φίλους της μία σειρά από φωτογραφίες που τη δείχνουν να φορά ένα λευκό φόρεμα με puff sleeves, το οποίο έχει συνδυάσει με κολιέ με χάντρες.

Από την εν λόγω εμφάνισή της ξεχωρίσαμε το λευκό φόρεμά της, αφού είναι ένα από τα κομμάτια που σίγουρα χρειάζεται να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου. Θα το φορέσεις τόσο στην παραλία, σε συνδυασμό με το μαγιό σου, όσο και στις χαλαρές βόλτες στο νησί.

Η καλοκαιρινή εμφάνιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Πώς θα οργανώσεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου

-1 Σύμφωνα με τους fashion experts, όταν θα επιλέξεις τα κομμάτια που θα προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών σου θα χρειαστεί να σκεφτείς έξυπνα. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Πώς είναι προτιμότερο να πάρεις μαζί σου ρούχα που μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους. Κάπως έτσι θα μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερα looks με λιγότερα κομμάτια. Για παράδειγμα, ένα αέρινο φόρεμα μπορεί να φορεθεί επάνω από το μαγιό σου στην παραλία, αλλά και σε μία χαλαρή βόλτα στο νησί. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να σκεφτείς και τις αποχρώσεις των ρούχων που θα έχεις μαζί σου. Προσπάθησε να συνδυάζονται εύκολα μεταξύ τους, ώστε να μην σε απασχολήσει ιδιαιτέρως το styling.

-2 Αφού έχεις κάνει τη λίστα με όλα τα κομμάτια που θέλεις να πάρεις μαζί σου στις διακοπές, επόμενο βήμα είναι να προμηθευτείς τις αντίστοιχες θήκες οργάνωσης της βαλίτσας. Έτσι, κάθε φορά που ανοίγεις τις αποσκευές σου, δεν θα επικρατεί ένα χάος, αλλά θα γνωρίζεις σε ποια θήκη είναι το εκάστοτε κομμάτι. Σε μία θήκη μπορείς να τοποθετήσεις τα εσώρουχά σου, σε κάποιο άλλο τα μαγιό, σε κάποιο άλλο τα tops.

-3 Σίγουρα, τόσα χρόνια θα έχεις συνηθίσει να διπλώνεις τα ρούχα σου. Ωστόσο, σύμφωνα με τους epxerts είναι προτιμότερο να χωρίσεις τα ρούχα σου σε κατηγορίες και στη συνέχεια να τα κάνεις μικρά ρολάκια. Κάπως έτσι να εξοικονομήσεις χώρο και θα αποφύγεις το τσαλάκωμα.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ