Follow us

5 αξεσουάρ που δεν αποχωρίζονται οι fashionistas το καλοκαίρι στην πόλη

Τα αξεσουάρ που θα ομορφύνουν τα καλοκαιρινά street style σου.

axesouar kalokairi Splash News / Ideal Image

Μία από τις στιλιστικές συμβουλές που ακολουθούν πιστά οι fashionistas στο καθημερινό στιλ τους είναι πως δεν ξεχνούν να προσθέσουν τα απαραίτητα αξεσουάρ. Εκτός από τα ρούχα, που σίγουρα είναι εκείνο που προσέχουμε περισσότερο σε μία εμφάνιση, τα αξεσουάρ έχουν την ικανότητα να αναβαθμίζουν το outfit με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο ή ακόμα κι αν είναι κάπως basic.

Διαβάστε Επίσης

Την περίοδο του καλοκαιριού μάλιστα, υπάρχουν κάποια αξεσουάρ όπως τα καπέλα, fedora, bucket ή baseball, αλλά και τα γυαλιά ηλίου, statement ή διαχρονικά που αφενός μας προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου και αφετέρου κάνουν upgrade στο στιλ μας. Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον έχουν και οι καλοκαιρινές τσάντες. Πιο συγκεκριμένα, μία ψάθινη τσάντα είναι το απόλυτο must have, μπορείς να την κρατήσεις σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση τόσο στην πόλη όσο και το νησί. Εάν θέλεις να προσθέσεις λίγη λάμψη στα looks σου, ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια σε minimal σχεδιασμό είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

Η λίστα με τα must have αξεσουάρ του καλοκαιριού ολοκληρώνεται με τα flat σανδάλια που ταιριάζουν με κάθε outfit και δεν θα σταματήσεις να φοράς. Όσον αφορά στην επιλογή τους, το σημαντικότερο είναι πως θα πρέπει να επιλέξεις σανδάλια με σωστό πάτο. Ένα παπούτσι κακής ή αμφίβολης ποιότητας ενδέχεται να σου προκαλέσει πόνο στα πόδια κατά τη διάρκεια της ημέρας ή κάποιον τραυματισμό. Η αιτία είναι τα υλικά, που έχουν χρησιμοποιηθεί. Ειδικά τα σανδάλια, τα οποία αφήνουν αρκετά εκτεθειμένο το πόδι σου, χρειάζεται να είναι καλής ποιότητας. Ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια που εφαρμόζουν σωστά στο πόδι σου είναι ιδανική επιλογή.

#1 Καπέλο

#2 Δερμάτινα σανδάλια

#3 Ψάθινη τσάντα

#4 Κοσμήματα

#5 Γυαλιά ηλίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ