Follow us

Το καλοκαιρινό στιλ της Αλεξάνδρας Νίκα | Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

Ποια κομμάτια δεν αποχωρίζεται η Αλεξάνδρα Νίκα την περίοδο του καλοκαιριού;

MissBloom TEAM
alexandra.nika Instagram @alexandra.nika

Τις τελευταίες ημέρες, η προσοχή έχει στραφεί σε ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και την Αλεξάνδρα Νίκα, οι οποίοι σύμφωνα με όσα αναφέρει ένα δημοσίευμα στο "Πρώτο Θέμα" πρόκειται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Κάνοντας ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της Αλεξάνδρας Νίκα, παρατηρήσαμε πως διαθέτει ένα πολύ ξεχωριστό καλοκαιρινό look, ενώ πολλά από τα αγαπημένα της κομμάτια αξίζουν μία θέση και στη δική μας γκαρνταρόμπα.

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινώντας από τα μαγιό, η Αλεξάνδρα Νίκα φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα τα μπικίνι τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το μπεζ όσο και σε έντονα χρώματα όπως το πράσινο.. Αγαπά επίσης το διαχρονικό ριγέ μπικίνι που είναι ένα από τα staples του nautical style, αλλά και τα εμπριμέ ολόσωμα μαγιό που φοριούνται άνετα και ως τοπ.

Επίσης, η ίδια έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στα σατινέ φορέματα και twin sets σε αποχρώσεις όπως το γαλάζιο, το κίτρινο και το χρυσό, αλλά και τα εντυπωσιακά κοσμήματα. Από την καλοκαιρινή της γκαρνταρόμπα δεν λείπουν επίσης τα mini φορέματα από shimmering ύφασμα, αλλά και τα statement γυαλιά ηλίου με χαρακτηριστικό παράδειγμα τα Paula's Ibiza γυαλιά ηλίου του οίκου Loewe.

Τα looks της Αλεξάνδρας Νίκα

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ